2777
2789
عنوان

خانمی داره از همسرم اخاذی میکنه

877 بازدید | 56 پست

سلام و خسته نباشید

من خیاط هستم از راه تبلیغات یه خانمی اومد و براشون یه لباسی رو اصلاح کردم که خیلی کهنه بود و اصلاح کردن مشکل  بهشون گفتم بیان پرو گفتن نمیشه و از طریق اسنپ لباس رو بعد زدن هزینه براشون فرستادم

به دلشون نمینشینه و وقتی به من زنگ میزنن چون خط کاری بود و بعد اون یه روز کلا ما کار قرار نبود بکنیم خط اشکال گذاشته بودم

خانمه و همسرش اومدن جلوی در خونم داد و بیداد کردن و بهم تهمت دزدی هم زدن گفتن گوشواره و گردنبندشون رو دزدیم

علاوه بر اینکه آبرومونو تو محل بردن بهمون توهین هم کردن

چون نمیخواستم کار به اتحادیه خیاطا بکشه خسارت لباسشو دادم و حتی پول پرداختیشو هم برگردوندم

ولی کماکان از همسرم داره اخاذی میکنه و خودشو شوهرش به همسرم زنگ میزنن

میتونین راهنمایی کنین چطور با این فرد رفتار کنیم

(اولین بار بود برای این خانم کاری انجام داده بودم و اصلا نمیشناسمش!)

ببخشید طولانی شد🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وکیل مشورت کنید 

نمی‌شه که تهمت بزنه اخاذی کنه

میتونی ازش شکایت کنی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

این آدمهای دریده فقط باید پیش دستی کنید اگر همین الان زنگ نزنید ۱۱۰ بیان صورتجلسه کنند فردا همینو اونا میکنند، یعنی همین الان ها نه یک ساعت دیگه تماس بگیرید مامور میاد صورتجلسه مزاحمت و توهین و تهمت یه نسخه میده دست شما برای مراحل بعدی. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

خب شما وقتی پول رو دادین عادت کردن کارشون همینه اخاذی 

برید شکایت کنید لیست پباما رو دربیارن 

امکانش هست بازم اینکارا رو کرده باشن 

وقتی شما کاری نکردین از رو چی میخوان ثابت کنن شما دزدی کردین

وا خب باید ثابت کنن که گوشوارشون رو شما دزدیدین!برین شکایت کنین ازشون

شاهد هم دارم

من مستاجرم دو طبقه هست خونه ما واحد دو ایم

رفته در صاحب خونه رو زده به زنش میگه مادر شوهرشی؟میدونی پشت سرت چیا میگفت؟🥲اونم بدبخت قفل کرد

شاهد صاحب خونه و زنش هستن ولی نمیدونم بیان یا نه

شاهد هم دارممن مستاجرم دو طبقه هست خونه ما واحد دو ایمرفته در صاحب خونه رو زده به زنش میگه مادر شوهر ...

اگ شما ندزدیدید چ اجباریه ک دارید باج میدید؟این حجم سادگی باورم نمیشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شاهد هم دارممن مستاجرم دو طبقه هست خونه ما واحد دو ایمرفته در صاحب خونه رو زده به زنش میگه مادر شوهر ...

شاهد رو اونا باید داشته باشن نه شما😵‍💫

امضا ندارم اثر انگشت زدم
آدم ساده گیر آوردن دیگه... تا سواری بدین و اطاعت کنین سوارن اگه تاپیکت واقعیه و انقدر‌ ساده این

به خدا ۲۴ ساعت هم نشده از این ماجرا

نمیدونم اردبیلی کسی هست یا نه 

خانمه مغانی هست ما اطراف بعثتیم

به خدا موندم چجور آدمایی هستن

اسمشم بهم اول کاری اشتباه گفته بوده