2777
2789
عنوان

خانمی داره از همسرم اخاذی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 56 پست
شاهد هم دارممن مستاجرم دو طبقه هست خونه ما واحد دو ایمرفته در صاحب خونه رو زده به زنش میگه مادر شوهر ...

عزیزم بهش پیام بده که دفعه ی بعد اگه اومدی دم در زنگ میزنم پلیس بیاد یا میترسه ودیگه نمیاد یا اگراومد زنگ بزن پلیس بیاد جمعش کنه همچین هم شهر هرت نیست که هرکس هرتهمتی بخواد بزنه واخاذی کنه

شاهد هم دارممن مستاجرم دو طبقه هست خونه ما واحد دو ایمرفته در صاحب خونه رو زده به زنش میگه مادر شوهر ...

برین شکایت کنین نترسین.  شاهد هم نداشته باشین بازم اوکی هست.  چون اون طرف باید بتونه ثابت کنه که شما دزدی کردین وگرنه ادعاش رد میشه.   نمیشه که الکی به کسی تهمت زد باید سند و مدرک باشه.  مثلا الان شما بیایین به من بگین ازم دزدی کردی و پولمو بده، من باید بترسم و رشوه بدم؟  قطعا باید ادعادتون رو ثابت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کدوم جنبه تهمت یا اخاذی؟نمیخوام جنگ اعصاب طولانی بسازم تهمت رو میشه اثبات کرد؟

وقتی بهت تهمت زدن و شما پول دادی یعنی تایید کردی حرفشون رو شما باید از اول میگفتی دروغه و برن شکایت کنن‌‌.حالا هم دیر نشده شما شکایت کنید برای اخاذی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
به خدا ۲۴ ساعت هم نشده از این ماجرانمیدونم اردبیلی کسی هست یا نه خانمه مغانی هست ما اطراف بعثتیمبه خ ...

خب قصدش از اول همین بوده، شما هم خوب باهاش راه اومدی و سواری دادی، تا ادامه بدی همینه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا؟اونا منو دزد کردن فحاشی کردن اخاذی میکنن شاهدو باید من داشته باشم ثابت کنم دیچه

ای خدا، اونا باید ثابت کنن شما دزدیدی، وگرنه که همینجوری همه برن دم خونه هم بگن طلامون رو دزدیده

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اینارو فقط باید بری تو محلشون 10 برابر ابروریزی که برا شما کردن ابروشونو ببری تا دیگه لاشی بازی در نیارن 

شکایت کردن فایده نداره مگه دیگه ابروریزی که کردن درست میشه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

اگ شما ندزدیدید چ اجباریه ک دارید باج میدید؟این حجم سادگی باورم نمیشه

شوهرم معتقده آدمای سردرد و باید از سر واکنی

به خدا قسم دیشب بهش گفتم زنگ بزنین ۱۱۰ ثابت نکنین دزدیدم من شکایت میکنم پدرتونم در میارم

شوهره خانمه اومد جلو گفت اونطوری گفتیم بترسین خسارت مبخوایم لباس باب میلمون نیست

ولی از اینکه آبرومونو برد من شاکی ام در و همسایه چه میدونن چی به چیه

الان من داد بزنم ممکنه با کر حرف بزنم ولی همسایه بشنوه میگه دارم با شوهرم دعوا میکنم غیر اینه؟

اینارو فقط باید بری تو محلشون 10 برابر ابروریزی که برا شما کردن ابروشونو ببری تا دیگه لاشی بازی در ن ...

شما هم برادر من

خداشاهده تو عمرم ۶ساله دارم خیاطی میکنم آدمی به این بی چشم و رویی ندیده بودم

هر حرکتی هم رو لباسش زدم قبلش بهش گفتم گفت فقط یه روز میخواد بپوشه آتلیه

۲میلیون فقط سنگ خریدم برای لباسش پولی که به من داد فقط ۳۵۰ تومن بود

گفت پول ندارم سنگ هارو جدا کن جدا کردم یه قرون هم خسارت نگرفتم

چون دیدم میگه ندارم

من خودم سختی خیلی کشیدم گفتم مراعات کنم خدا هم دست منو میگیره

ولی بی حیاتر از چیزی بود ک فکر میکردم

هر دفعه ب شوهرت زنگ میزنن براشون پول میزنین؟

نه نمیدونم چقدر از خیاطی و پارچه میدونی

دامن ماهی بود لباسش با تاب

کلا پارچش ۱ متر ماهیش در میومد ۵۰ سانت بالاتنه

۲ متر پارچه خریدیم دادیم دستش میگه این فقط پایین تنمه ۲ متر دیگه باید بدی

شوهرمم ساده داشت میرفت بخره ببره گفتم نره فعلا با شماها مشورت کنم بخاطر شکایت 

شما هم برادر منخداشاهده تو عمرم ۶ساله دارم خیاطی میکنم آدمی به این بی چشم و رویی ندیده بودمهر حرکتی ...

لاشی بودن بعضیا حد و مرز نداره 

خدایی یکی همچین کاری با خواهر من بکنه روزی 10 بار تو محلشون ابروشو میبرم که مجبور بشن از اونجا برن 

داره از سادگی شما سواستفاده میکنه 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را...