2777
2789

چقدر بعضیا افکارشون مال دوران غارنشینیه

معلومه ادم جذاب اطرافتون نبوده که فکر میکنید ادم بعد ۳۵ بدنش افت میکنه اونی که بعد ۳۵ بدنش افت میکنه یا وزنش زیاده یا تغذیه ش غلطه یا ورزش نمیکنه یا اعصاب و روانش خرابه

وقتی یکی به سنتون گیر میده یا بخاطر سن خواهان ندارید مطمئن باشید چیزی برای ارائه و جذابیت ندارید که طرف ترجیح میده دنبال یه مورد جوون بگرده چون  من دوستای پسر و آقای زیادی داشتم یه جمله تو همشون مشترک بوده گفتن ما اگه قلبا عاشق یکی بشیم و حالمون کنارش خوب باشه و اون خانوم هم زیبایی و وجهه اجتماعی خوبی داشته باشه تنها چیزی که برامون مهم نیست سن اون خانومه چه بسا ازخودمون هم بزرگتر باشه بازم مشکلی نداریم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بعضیا افکارشون مال دوران غارنشینیهمعلومه ادم جذاب اطرافتون نبوده که فکر میکنید ادم بعد ۳۵ بدنش ...

والا افکار تو مشکل داره

عقلانیم نگاه کنی بعد ۳۵ سال بدن افت میکنه

زن ۴۰ ساله رو با ۲۵ یکی میکنی؟

حوصله یه زن ۴۰ ساله رو با ۲۵ یکی میکنی؟

شادابی یه زن ۴۰ ساله رو با ۲۵ یکی میکنی؟

والا افکار تو مشکل دارهعقلانیم نگاه کنی بعد ۳۵ سال بدن افت میکنهزن ۴۰ ساله رو با ۲۵ یکی میکنی؟حوصله ...

من با شما موافقم....تمام بحث سن خودش رو توی بارداری و بچه داری نشون میده هرقدر طرف در ظاهر به خودش برسه یکسال ک بخاطر بچه بیدار خوابی بکشن میفهمن الان توی شرایط نیستن درک نمیکنن

والا افکار تو مشکل دارهعقلانیم نگاه کنی بعد ۳۵ سال بدن افت میکنهزن ۴۰ ساله رو با ۲۵ یکی میکنی؟حوصله ...

نمونه بارزش که جلو چشممه مادرخودمه که با سن ۴۵ هم به لحاظ فیزیکی و جسمانی هم انرژی و حوصله از ۲۰ ساله ها جلوتره

از لحاظ چهره هم که نهایت به ۳۰ ۳۲ میخوره ولی برعکس یه دختر ۲۴ ساله تو فامیلمون هست هرروز عین پیرزنها یه جاشو میگیره ای کمرم آی گردنم آی تنبلی تخمدانم 

یا همین جنیفر لوپز رو حرکات و شیک زدنش رو تو ۵۰ سالگی ببینید دختر ۲۰ ساله اون حرکات رو بزنه کمرش رگ به رگ میشه چرا جنیفر کل زندگیش مشغول ورزش و تحرک و تغذیه اصولی بوده 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

چقدر بعضیا افکارشون مال دوران غارنشینیهمعلومه ادم جذاب اطرافتون نبوده که فکر میکنید ادم بعد ۳۵ بدنش ...

اقایون برا رل بودن  دختر بالا ۲۰ سالم بیاد پیششون خوششون میاد.

بعد برا ازدواج میان زیر ۲۰ سال انتخاب میکنن

واقعا اینارو ندیدین؟

نمونه بارزش که جلو چشممه مادرخودمه که با سن ۴۵ هم به لحاظ فیزیکی و جسمانی هم انرژی و حوصله از ۲۰ سال ...

خوب استثنا همیشه بوده

منم فامیلمون ۲۲ سالشه کلا انگار پیرع

من حالت کلی میگم

با مامان شما نمیشه که برا ۹۰ میلیون ادم نظر داد