2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت چی بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تو روانشناسی بخش اسیب شناسی یک قسمت وسواس ها به این تفکرت میگن تفکر تخیلی مثلا یارو غذاش میسوزه اون روز خانوادش گرسنه میمونن ولی دائم این فکر رهاش نمیکنه و احساس گناه شدید داره یه اتفاق بد ک میفته سریع میندازه گردن اون روز. یک مورد دیگ ک باید بدونی وقتی کسی سرطان میگیره با گردش خون بقیه سلول های سرطانی تو کل بدن پخش میشن افرادی ک جون سالم به در میبرن تا سالهای زیادی مجبورن درمان ول نکنن و دائم دارو میگیرن تا ذره ذره رشد سلول سرطانی تو بدن بگیرن.

من تو عمرم نماز شاید ۴ بار خونده باشم اعتقادی به هیچ دین و حجابی هم ندارم ولی از وقتی اعتقاد به علم پیدا کردم همش اتفاقات خوب برام میفته فقط به خدا ایمان دارم تو هم از اون افرادی هستی ک فکر می‌کنی خدا ظالمه منتظر یه روسریت بیفته تاوان پس بدی واسه افکارت بهتره به یک روانشناس بالینی مراجعه کنی تا این فکر از سرت بیفته و منطقی فکر کنی به زندگی نه تخیلی ماوراء یی. هرکیم حرفم قبول نداره یه سر به تیمارستان بزنه ادما سر چه فکرایی بستری شدن

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

منم نمیتونم برا همین الکی قول حجاب رو نمیدم ولی قول نذر و اینارو چرا میدم

میتونین همه میتونن.
خدا تو قرآن فرموده اسلام دین آسونه و من در دین براتون حرج و سختی قرار ندادم.
فرموده هرقدر گناه کردین از من طلب بخشش و آمرزش کنین و توبه واقعی کنین من شما رو میبخشم.
رحمت و مغفرت الهی واسعه و بینهایته.
راستی درباره حجابم تحقیق کنین که با علم و ایمان قبولش کنین نه موقتی و برای ترس.
کتاب ترگل سی دلیل عقلی و روانشناسی برای حجاب رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
تو روانشناسی بخش اسیب شناسی یک قسمت وسواس ها به این تفکرت میگن تفکر تخیلی مثلا یارو غذاش میسوزه اون ...

همون خدا برای هدایت و سعادت بشر قانون وضع کرده که اسمش میشه دین و دینش رو توسط پیامبران و کتابهای آسمانی معرفی کرده.
خدا بهتر میدونه چی به صلاح انسانهاست چی به ضررشون و هیچ قانونی کاملتر و سعادتبخشتر از دین و احکام خدا نیست!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
تو روانشناسی بخش اسیب شناسی یک قسمت وسواس ها به این تفکرت میگن تفکر تخیلی مثلا یارو غذاش میسوزه اون ...

اخه تو بدنش پخش نشده ماشاءالله 

فقط دوباره تو همون گلوش رشد کرده

بار اولم تو گلوش بود که پرتو کرد خوب شد

ببین شاید فک کنی من بی سوادم ولی دانشگاه شیمی کوانتوم خوندم و خیلی خیلی اطلاعات پزشکیم بالاس درباره سرطان و ژنتیک و کلا چیزای دیگه بدن خیلی مطالعه داشتم مقاله خوندم و.... نه بخاطر مامانما کلا از قبل.....

ولی من اعتقاد دارم هرررر اتفاقی ی دلیل دنیایی یا همون علمی داره یه دلیل غیبی! مثلا چطوره بین ۱۰۰ نفر ۹۹ نفر خوب نمیشن یک نفر خوب میشه؟ قطعا برای هر ۱۰۰ نفرشون دلیل علمی وجود داره ولی اینکه چرا از بین اون ۱۰۰ نفر اون نفر ۷۲ ام اون دلیل علمی براش پیش اومده و خوب شده و مثلا نفر ۷۰ ام خوب نشده بجاش این دیگه دلیلش غیبیه یعنی این دنیایی نیست قطعا ی علمی هم پشت این هست که به اعمالمون بسته است یا سرنوشت و.... ولی چون ما این علمو اصلا نمیشناسیم اسمش علم غیبه

.

من به حضرت ابوالفضل اعتقاد دارم ولی پیشنهادم اینه به حضرت زهرا خیلی دعا کنین روضه تو خونتون بگیرید خیلی اثر داره به حضرت زهرا بگو مادر تو خودت بچه هات بی مادر بودن مادر منو ازم نگیر حضرت زهرا خیلی با مهر و محبت هست خیلی ازش کمک بگیر فاطمیه نذر کنین روضه بگیرید تو خونه منم نمیتونم حجاب کنم متأسفانه با نامحرم هم حرف میزنم  

اخه تو بدنش پخش نشده ماشاءالله فقط دوباره تو همون گلوش رشد کردهبار اولم تو گلوش بود که پرتو کرد خوب ...

دقیقا درست گفتین.
قرآن و احادیث هم تأیید میکنن که خیلی از مشکلات برای اعمال خودمونه.
آیه سی سوره شوری و آیه 96 سوره اعراف رو بخونین.

دقیقا درست گفتین.قرآن و احادیث هم تأیید میکنن که خیلی از مشکلات برای اعمال خودمونه.آیه سی سوره شوری ...

یه بچه که تازه به دنیا میاد و بیماره یا یه نقصی داره علتش چیه 

گناهش چیه 

دختر پاییزم🍂

یه بچه که تازه به دنیا میاد و بیماره یا یه نقصی داره علتش چیه گناهش چیه

هیچ گناهی. اون میتونه عوامل ژنتیک یا وضعیت جسمی و روحی مادر و دقت نکردنش در تغذیه و چیزای دیگه باشه.
خودمم نابینا شدم بخاطر اشتباه پرستارها که تو دستگاه چشمام رو نبستن.

هیچ گناهی. اون میتونه عوامل ژنتیک یا وضعیت جسمی و روحی مادر و دقت نکردنش در تغذیه و چیزای دیگه باشه. ...

خب چرا خدا باید یه موجود بی گناه رو معلول بیافرینه مثلا با یه دست 

دختر پاییزم🍂

عزیزم خودتو سرزنش نکن این موضوع به تو ربطی نداره . با نماز و نزدیکی به خدا آرامشت بیشتر میشه در مقابل سختی ها خدا رو کنار خودت احساس میکنی نه روبروی خودت . تو تنها نیستی خیلیای دیگه تو دنیا درگیر این بیمارین اما تو اگر خدا رو کنار خودت حس کنی سختی ها رو بهتر تحمل میکنی و با سرنوشت راحتتر کنار میای . ان شالله مادرت سلامتیشو به دست بیاره. خدا دشمن هیچ انسانی نیست

اخه تو بدنش پخش نشده ماشاءالله فقط دوباره تو همون گلوش رشد کردهبار اولم تو گلوش بود که پرتو کرد خوب ...

حالا ک شیمی کوانتوم خوندی یه سر روانشناسی هم بخونی جواب همه ی سوالاتت پیدا میکنی چرا از غیب اتفاق میفته

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍