2777
2789

تو قبلش چیزی فهمیده بودی از علاقه اش قبل اینکه بگه؟ تعریف کنید 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم نبود حسی هم بهش نداشتمتوی رابطه بودیم یک ماه بعدش گفت علاقه مند شده بهم

کجا اشنا شدین

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
هیچی اومد گفت خوشم اومده ازت همین😂 البته من باورش ندارم

اشنا بود؟ 

هیچی اومد گفت خوشم اومده ازت همین😂 البته من باورش ندارم

چرا باور نداری

ما رفتو امد خانوادگی داشتیم 

خودم فهمیده بودم از رفتاراش اما خودمو به اون راه زده بودم 

بعد خواهرش باهام صحبت کرد

بعدشم خودش پیام داد و دوست شدیم بعد یکی دوسال هم ازدواج کردیم

ما رفتو امد خانوادگی داشتیم خودم فهمیده بودم از رفتاراش اما خودمو به اون راه زده بودم بعد خواهرش باه ...

میشه بگی رفتارش چطور بود😂؟ 

من پسره بهم ریکوست داد خواهرم اینقدر باهام گرم میگرفت با مهربونی اینا ولی خب ریکوست رو قبول نکردم 

توی یه برنامه با هم دعوا کردیمسه روز به هم فوش میدادیم🥲😂

😂😂😂الان چطورین

ما فامیلیم.بهم پیامک زد و گفت(اون موقع این همه برنامه نبود،فقط پیامک و تماس).قبلش هم بهم توجهاتی داش ...

شمارتو از کجا گیر اورد

میشه بگی رفتارش چطور بود😂؟ من پسره بهم ریکوست داد خواهرم اینقدر باهام گرم میگرفت با مهربونی اینا ول ...

اول اینکه خیلی نگاه میکرد بعد مثلا با خانواده یه شوخی میکردم اون خیلی میخندید😐قشنگ معلوم بود به حرفام رفتارم و.. توجه میکنه و اهمیت میده

تو جمع ک بودیم همیشه واسه خواهراش خوراکی میخرید برا منم میخرید میدونست شکلات تلخ زیاد میخورم همیشه توی خریداش بود

اوممممم و خیلی چیزا ک نشون میداد به همه چیز من دقت کرده