دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 عنوان عشقت چطور امد حسشو بهت گفت علامت سوال 91 بازدید | 21 پست تو قبلش چیزی فهمیده بودی از علاقه اش قبل اینکه بگه؟ تعریف کنید یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻 1403/09/22 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_زرشکی عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 عشقم نبود حسی هم بهش نداشتمتوی رابطه بودیم یک ماه بعدش گفت علاقه مند شده بهم کاربر جدید نیستم... :)
دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 عشقم نبود حسی هم بهش نداشتمتوی رابطه بودیم یک ماه بعدش گفت علاقه مند شده بهم کجا اشنا شدین یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 هیچی اومد گفت خوشم اومده ازت همین😂 البته من باورش ندارم اشنا بود؟ یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 هیچی اومد گفت خوشم اومده ازت همین😂 البته من باورش ندارم چرا باور نداری یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
403barbie عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 79 ما رفتو امد خانوادگی داشتیم خودم فهمیده بودم از رفتاراش اما خودمو به اون راه زده بودم بعد خواهرش باهام صحبت کردبعدشم خودش پیام داد و دوست شدیم بعد یکی دوسال هم ازدواج کردیم
ماه_زرشکی عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 کجا اشنا شدین توی یه برنامه با هم دعوا کردیمسه روز به هم فوش میدادیم🥲😂 کاربر جدید نیستم... :)
دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 ما رفتو امد خانوادگی داشتیم خودم فهمیده بودم از رفتاراش اما خودمو به اون راه زده بودم بعد خواهرش باه ... میشه بگی رفتارش چطور بود😂؟ من پسره بهم ریکوست داد خواهرم اینقدر باهام گرم میگرفت با مهربونی اینا ولی خب ریکوست رو قبول نکردم یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 توی یه برنامه با هم دعوا کردیمسه روز به هم فوش میدادیم🥲😂 😂😂😂الان چطورین یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
قاصدک8867 عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 3677 ما فامیلیم.بهم پیامک زد و گفت(اون موقع این همه برنامه نبود،فقط پیامک و تماس).قبلش هم بهم توجهاتی داشت،هوامو داشت.ولی تا نمیگفت،نمیتونستم قبول کنم دلیل رفتاراشو
دختر_شمالیی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 6650 ما فامیلیم.بهم پیامک زد و گفت(اون موقع این همه برنامه نبود،فقط پیامک و تماس).قبلش هم بهم توجهاتی داش ... شمارتو از کجا گیر اورد یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
403barbie عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 79 میشه بگی رفتارش چطور بود😂؟ من پسره بهم ریکوست داد خواهرم اینقدر باهام گرم میگرفت با مهربونی اینا ول ... اول اینکه خیلی نگاه میکرد بعد مثلا با خانواده یه شوخی میکردم اون خیلی میخندید😐قشنگ معلوم بود به حرفام رفتارم و.. توجه میکنه و اهمیت میدهتو جمع ک بودیم همیشه واسه خواهراش خوراکی میخرید برا منم میخرید میدونست شکلات تلخ زیاد میخورم همیشه توی خریداش بوداوممممم و خیلی چیزا ک نشون میداد به همه چیز من دقت کرده
ماه_زرشکی عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 😂😂😂الان چطورین باهم خیلی اوکی بودیم خیلی همو دوست داشتیمولی یسری مشکلات براش پیش امد از همه چیز سرد شده بودهر گوهی خوردم درست بشه نشد که نشد.. کاربر جدید نیستم... :)