2777
2789
عنوان

عشقت چطور امد حسشو بهت گفت علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 21 پست
اول اینکه خیلی نگاه میکرد بعد مثلا با خانواده یه شوخی میکردم اون خیلی میخندید😐قشنگ معلوم بود به حرف ...

الهیییی🥺🥺

امیدوارم ب حق علی تا اخر عمرتون عاشق بمونید چشم بد به دور ازتوم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
باهم خیلی اوکی بودیم خیلی همو دوست داشتیمولی یسری مشکلات براش پیش امد از همه چیز سرد شده بودهر گوهی ...

عزیزم:) 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیییی🥺🥺امیدوارم ب حق علی تا اخر عمرتون عاشق بمونید چشم بد به دور ازتوم

مرسی عزیززززدلم بابت ارزوی قشنگت

آمین❤️💋💋💋💋

انشالله توهم همونی که میخوای برات رقم بخوره🌺

شمارتو از کجا گیر اورد

من دانشگاه قبول شدم و بابام برام گوشی خرید.اون موقع تازه گوشی مد شده بود.اون موقع،ایشونم گوشی خرید.داداشم باهاش دوست صمیمی بود،با خطش،سربه سرم گذاشت.آخرشم گفت این خط فلانیه،داشتم باهات شوخی میکردم.

همه تو فامیل،اون موقع بهم پیام میدادن،مثل جمله،شعر،پیام تبریک و.....

اون موقع،اینستا و اینا نبود.

بعدش کم کم پیام دادیم مثل بقیه فامیل ولی این شعرها معنی دار شد و روابط ما بیشتر.

بعدش چون میخواست بره سربازی،به من گفت دوست دارم،میخوام باهات ازدواج کنم و...

گفت میترسم برم برگردم،ازدواج کرده باشی.

واسه همین زود خواستگاری کرد.

مرسی عزیززززدلم بابت ارزوی قشنگتآمین❤️💋💋💋💋انشالله توهم همونی که میخوای برات رقم بخوره🌺

قربونت برم کککک😍😍😍❤❤

من دانشگاه قبول شدم و بابام برام گوشی خرید.اون موقع تازه گوشی مد شده بود.اون موقع،ایشونم گوشی خرید.د ...

اخیییی خدا برای هم نگهتون داره