2777
2789

من فقط عادت دارم موهای زائدمو بکنم از دستشون خلاص شم 😁

تو باید یه چیزی تو دستت باش باهاش سرگرم شی حواست به موهات نره

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوجوون بودم این کارو میکردم.

موهای وسط سرم خیلی کم شده بود.

مامانم خیلی باهام صحبت کرد.

روسری سر میکردم.خودم رو مشغول نگه میداشتم تا این کار از سرم افتاد

من اون وقت ها که موخوره داشتم چشمام رو لوچ می کردم و ساعتها نوک موهام رو می کندم 😀😀

نمی دونم چی شد که این عادت از سرم افتاد ! شاید موهام رو کوتاه کردم !!! شایدم خود به خود

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

نمیتونم ،دکتر برم،اخه شوهرم نمیدونه ک موهام میکنم،فک میکنه ریزش داره،بدشم وضعیت مالی ما اصلا خوب نیست ک دکتر برم ،خیلی حالم بده

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم
من نوجوون بودم این کارو میکردم. موهای وسط سرم خیلی کم شده بود. مامانم خیلی باهام صحبت کرد. روسری ...

شانس اوردی ،وگرنه مثل ما گرفتار میشدی،خدا دوست داشته

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم
باز این حس لعنتی امد سراغم،کندن مو،اخه شوهرم خیلی حالم گرفت 

بایدیه چیزی مثل کش یاچیزدیگه تودستت باشه که مشغول باشی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤