2777
2789
تو بزن الانه که دخترم بیدار میشه تا پیک بدون استارتر میمونه بدمیشه 😁😂

صبر کن اون در ب در شده هارو پیدا کنم بعد😠😠😠😠😠

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بتوتی دستتاتو کنترل کنی چهل روز چله بردار مثلا چله زیارت عاشورا و سعی کن اون چهل روز مو نکنی ...

ممنونم ،دوش میگیرم ،همیشه ،ب موهام دارو دست ساز میزنم ک رشد کنه ،تاثیر داره دارو،ولی موکندن همه چیز خراب میکنه ،کاش دوستی داشتم کنارم 

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم
😙😙😙😙😟😟😟

نه همین جا بیاید خوب با منم حرف میزنید دوست میشید کمکم میکنید تا حالم خوب شه ،ثوابم داره یه تنهای مثل منم از تنهای در بیارید مخصوصا کسی ک نیاز ب روحیه داره خواهش میکنم 

نه همین جا بیاید خوب با منم حرف میزنید دوست میشید کمکم میکنید تا حالم خوب شه ،ثوابم داره یه تنهای مث ...

چه کمکی میتونم بکنم عزیزم من؟؟؟

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
صبر کن اون در ب در شده هارو پیدا کنم بعد😠😠😠😠😠

خوب اینجا حرف بزنید ب منم کمک کنید چ اشکالی داره ،مهم رف زدنه حالا کجا باشه ک فرقی نداره ،من فقط مشکلم اینجا جرت کردم بگم ،بزار کسای ک مسکل من دارن اونا هم بیان اینجا 

خوب اینجا حرف بزنید ب منم کمک کنید چ اشکالی داره ،مهم رف زدنه حالا کجا باشه ک فرقی نداره ،من فقط مشک ...

آخه اینجا کسی نیست که عزیزم. میتونیم ح بزنیم ولی منتظرم دوستام بیان