2777
2789
عنوان

جان گفتن همسر به زن غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 136 پست

نمیدونید بعدش که اعتراض کردم چی ها بهم گفت،گفت اون خانوم پاکه عوضی نیست تو شاید بهم خیانت کنی من نمیکنم یعتی میگه اون خانوم پاکه من عوضی 

انقدر مقایسم کرد که دیوونه شدم 

بهم میگه تو هم بگو بی غیرت

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خییلی زیاده روی کردی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

شوهرم به مشتریا بعد خدافظی میکه مثلا قربون شما یا فداتشم ـجان که مثل چیی 😂😂😂

حساس نباش عزیزم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آخرم گذاشت ۲صبح رفت سره کار منو پسرمو تنها گذاشت دنبال بهونه بود که بره همه چیز از همون جان شروع میشه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

منو بگو که شوهرم گاه ته حرفاش ب مشتری هاش میگه قربانت عزیزی خداحافظ😐

باید پارش کنم پس

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نمیدونید بعدش که اعتراض کردم چی ها بهم گفت،گفت اون خانوم پاکه عوضی نیست تو شاید بهم خیانت کنی من نمی ...

خب پس مشکل "جان" نیست بین شما و همسرتون

شما از قبل هم مشکلات داشتین قطعا

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

😐😐😐

خدایی چی میگفت دیگه؟

میگف چییی؟😐😂

منم نامزدم اوایل میگفت حالا ب زنا نه ولی دوستاش ک زنگ می‌زدن ب اونا میگفت جانم

منم دعبا کردم🙄😂

دیگه نمیگه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نمیدونید بعدش که اعتراض کردم چی ها بهم گفت،گفت اون خانوم پاکه عوضی نیست تو شاید بهم خیانت کنی من نمی ...

حرف اون اشتباه بوده ولی وقتی گیر الکی میدی و دعوا الکی راه میندازی اینم تبعاتشه برا همین میگن سر مسایل کوچیک دعوا بزرگ درس نکنید