2777
2789
عنوان

جان گفتن همسر به زن غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 136 پست

متاسفانه منم فروشنده بودم چند بار از دهنم در رفت از روی عادت گفتم جان ب آقایان چند بارم جلو شوهرم گفتم خودم خیلی حس بدی گرفتم سعی میکنم الان جلو خودمو بگیرم نگم واقعا قصد بدی هم ندارم بعضی زنای فروشنده هم ب شوهر من میگفتن جان جلو خودم اول بهم برخورد بعد گفتم خودمم اینطوری بودم کارماش هست کی ب کیه 😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا لنظرم جالب نیست یه کلمه هایی خوبه خرج همسرو مادر و خواهر بشه و بچه نه هر جنس مخالفی

جانم ک نگفته چیزیو متوجه نشده گفته جان خودت باشی نمیگی !

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شوهرم به مشتریا بعد خدافظی میکه مثلا قربون شما یا فداتشم ـجان که مثل چیی 😂😂😂حساس نباش عزیزم

دقیییقا برا منم میگه🤣

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

حق داری اسی

منم بودم ناراحت میشدم

حالا که نمیتونه بین مرد و زن فرق بذاره و به همه میگه باید تیکه کلامش رو عوض کنه کلا

کلمات احساسی رو که نمیشه به عنوان تیکه کلام استفاده کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

نمیدونید بعدش که اعتراض کردم چی ها بهم گفت،گفت اون خانوم پاکه عوضی نیست تو شاید بهم خیانت کنی من نمی ...

تودعواکه حلوا خیراتت نمیکنن

مردا حرف زیادمیزنن ناراحت نشو

ولی توروخدا انقد حساس نیاش

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دقت کردم دیدم خودمم نفهمم کسی چی گفته همینو میگم نگاه نمیکنم طرفم کیه مرد یا زن ولی خودمو جای شمام گذاشتم 😆قطعا دوست دارم ک همسرم از این حرف استفاده نکنه و خوشم نمیاد ولی بشنوم چیزی نمیگم بی تفاوت رد میشم ازش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چه جالب که زنده ن همسرتون

چرا باید مرده باشه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
عزیزم خیلی حساسی.طبیعیه نشنید گفت "جان"میگفت" هان" قشنگ بود؟😂😐

میگفت بله،من خودم همیشه با مردای غریبه میگم بله

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

بنظرم حق داری

منم شوهرم اینطوری بگه ناراحت میشم

ولی انقد بد باهاش دعوا نکن البته میدونما خودمم گاهی بد دعوا میکنم ولی این اشتباهه

حالا بعدش واکنش شوهرت چی بود چی گفت؟فهمید ک شما حساسی دگ نگه؟