2777
2789

خواهرم داره میخونه نماز صبحش قضا شد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم باطل بشه

گرچه بهتره هیچ نمازی قضا نشه ولی میشه گاهی

چله رو ادامه بده

خدا قبول کنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دیدید تو کانال ها ختم شخصی برای حاجت میدن؟پولم میگیرن.اینا اشتباهه نه؟دکان شده یه جور نه؟

بله اینا اشتباهه 

در خصوص چله حق شناس برای روزای پریودی میگن خودتون ذکرارو بگید و همه شرتیط و رعایت کنید اما نمازاشو بگید یکی از اهل خونتون بخونه 

اینکه بخوای پول بدی یکی بخونه که معلوم نیست مبخونه یا نمیخونه باطلهه

باید گناه رو شدیدا حواست باشه ترک کنی

گناه همین نماز نخوندمم و موهام بیرون الیته قبلا نماز میخوندم با بچه کوچیک سختم شد تنبلی میکنم دیگه گفتم چله رد بگیرم ک عادت کنم نمازم سروقت بخونم

بله اینا اشتباهه در خصوص چله حق شناس برای روزای پریودی میگن خودتون ذکرارو بگید و همه شرتیط و رعایت ک ...

دقیقا.اخه دیدم یه سری کانالا مثلا ۵۰تومن میگیره بهت یه ذکر میده به عنوان ذکر شخصی مثلا