2777
2789

خیلی بی انصافیه که جهیزیه با دختر باشه 

خیلی از دخترا شاغل نیستن 

باباشون باید زندگیشونو بدن 

خب بی انصافیه 

پسرا هر وقت که ب یه ثبات مالی برسن میرن پی اززدواح 

ولی دخترا باید صبر کنن یکی بیاد خاستگاری 

شاید وقتی که خاستگار میاد اوصاع مالی خوب نباشه

کلا این شبوه زندگی هم باز بی انصافیه

عزیزم😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی داغ دلم تازه شد به خودم فکر میکنم اگه ی روز خاستگار بخواد بیاد حتی پول خرید میوه ام براشون نداریم بعد خاستگاریارو تو اینستا میبینم دلم خون میشه اصن ازدواج مال ماها نیست

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

عزیزم یه سربرو کمیته امداد مشکلت رو بگو انشاالله حل شه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

کمک حال نیستن😭🤕

پدرتون تحت پوشش نیست؟اگه تحت پوسش بودن کمک قابل توجهی برای جهیزیه میکردن ،به خیریه های شهرتون سربزن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

پدرتون تحت پوشش نیست؟اگه تحت پوسش بودن کمک قابل توجهی برای جهیزیه میکردن ،به خیریه های شهرتون سربزن

جهیزیه ک چی بگم والا عزیزم ما خونمون رف زیر اوار 😭ساختمون بغل و گود برداری کردن ساختمون ما ریخت و وسایل رف زیر اوار

جهیزیه ک چی بگم والا عزیزم ما خونمون رف زیر اوار 😭ساختمون بغل و گود برداری کردن ساختمون ما ریخت و و ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله به زودی مشکلتون حل شه