2777
2789

خیلی بی انصافیه که جهیزیه با دختر باشه 

خیلی از دخترا شاغل نیستن 

باباشون باید زندگیشونو بدن 

خب بی انصافیه 

پسرا هر وقت که ب یه ثبات مالی برسن میرن پی اززدواح 

ولی دخترا باید صبر کنن یکی بیاد خاستگاری 

شاید وقتی که خاستگار میاد اوصاع مالی خوب نباشه

کلا این شبوه زندگی هم باز بی انصافیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هعی داغ دلم تازه شد به خودم فکر میکنم اگه ی روز خاستگار بخواد بیاد حتی پول خرید میوه ام براشون نداریم بعد خاستگاریارو تو اینستا میبینم دلم خون میشه اصن ازدواج مال ماها نیست

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

عزیزم یه سربرو کمیته امداد مشکلت رو بگو انشاالله حل شه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

کمک حال نیستن😭🤕

پدرتون تحت پوشش نیست؟اگه تحت پوسش بودن کمک قابل توجهی برای جهیزیه میکردن ،به خیریه های شهرتون سربزن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

پدرتون تحت پوشش نیست؟اگه تحت پوسش بودن کمک قابل توجهی برای جهیزیه میکردن ،به خیریه های شهرتون سربزن

جهیزیه ک چی بگم والا عزیزم ما خونمون رف زیر اوار 😭ساختمون بغل و گود برداری کردن ساختمون ما ریخت و وسایل رف زیر اوار

جهیزیه ک چی بگم والا عزیزم ما خونمون رف زیر اوار 😭ساختمون بغل و گود برداری کردن ساختمون ما ریخت و و ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله به زودی مشکلتون حل شه