2777
2789

هر کی پایه هس بیاد 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

رمان خون نبودم رمان خونا الان مدرسه هستند 

شب بزن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان خون نبودم رمان خونا الان مدرسه هستند شب بزن

بیشتر این رمان مال دهه نوده فک کنم سن شون از مدرسه رفتن گذشته ها 😂

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بیشتر این رمان مال دهه نوده فک کنم سن شون از مدرسه رفتن گذشته ها 😂

😂😂😂

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چشای قهوه ایم با بختم هارمونی خاصی داره

این خوب بود 😂

از پله ها سر خوردم با کوکب خانوم خدمتکار خونه مون روبه شدم زد تو صورتش خانوم مرگم بده این چ کاریه بعد به زور آب پرتقال ریخت تو حلقم