2777
2789

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خداجونمون حالتون عالیییی باشه

بچها کسایی که دانشگاه ازاد درس خوندید بیاید تجربه هاتونو بگیدددددد

من همش چیزای بد دربازش میشنوم

درس نمیخونن و مفتی نمره میگیرن و فضاش خیلی سمی و بده و.... هزارتا چیز دیگه

لطفا بیاید بگید دانشگاه ازاد کدوم منطقه هستید استادا چجورینننن و دخترپسرا خیلی باهم راحتن؟(اخه خودم مذهبیم) 

لطفا راهنماییم کنید خداجونمون خیرتون بده🩷✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جونمون کلمه جدیده؟؟ 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

ببین دختر خوب

کلا هیج دانشگاهی تو ایران ارزش نداره😂😂😂

اینارو میگن که شمارو از نون خوردن و درس بندازن

پاشو برو درستو بخون

مگه مدرسه ست که فضا یکیش خوب باشه فضا بد

مدیر ناظم کنترلش کنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من سال ۸۳ قبول شدم مشهد همه جور آدمی هست خودت باید حواست به خودت باشه به ما که مفتی نمره نمیدادن اتفاقا بیشتر درس میخوندیم تا واحدی رو نیفتیم که مجبور بشیم باز پول بدیم🤣

وای انگلیسیییییی. 🥹همه جاها بد نیستن، مثلا شهر های تاپ دانشگاه ازادشون سطح بالاس، شیراز، اصفهان، تب ...

ارههه دعا کن خداجونمون کمکم کنه بتونم بخونم🥹💕✨

میخام برم تهران مرکز خوبه بنطرت؟چرا انقد بد دربارش میگن اخه؟ 

سلام عزیزم 

من دانشگاه ازاد نبودم 

اما اطلاعات دارم 

ببین تا کجا بری 

شیراز تهران و...دانشگاه ازاد های معروفش خوبن واقعا 

کسی نمره الکی نمیده 

اما بعضی از شهر یا شهرستان ها نمره الکی،سرکلاس نری هم مهم نیست و...این چیزارو داره 

باید ببینی کجا میخوای بری 

درمورد فضاش هم همههههه دانشگاها فضاش بد هست چه دولتی چه ازاد چه پیام نور 

اهمیت نده به این چیزا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من هم کارشناسی هم ارشد اونجا خوندم فصاشو بستگی داره خودت سم کنی برای خودت با اکیپ دختر پسری و رفیق پسر پبدا کردن و.... دنبال حاشیه بودن

وگرنه من متاهل بودم با چن تا دختر دوست شدم کلاسارو با هم ورمیدااشیم میرفتیم میومدیم کل شیطونیمونم این بود ک کلاسارو دیر بریم بشبنیم تو بوفه 😂

فقط سم بودنش اینه ک پول مبخاد زیادم میخاد