2777
2789

سلام مختصر توضیح میدم همسرم مشکل روده پیدا کرد شهر خودمون عمل کرد بعد دو ماه خوب نشد بدتر شد رفت ی شهر بزرگتر عملش کردن بعد پنج ماه زخمش هنوز خوب نشده و بازه بماند که چقدر اذیته 😭 حالا هر ماه باید بره بخش شیمی درمانی ی شهر دیگه و براش تزریق انجام بدن ! الان دکتر گوارش تشخیص روماتیسم روده داده براش ، ولی من خییییلی میترسم هر وقت میره شیمی درمانی ، دکتر خیال منو راحت کرد که شکر خدا مریضی بد نداره ولی چرا باید شیمی درمانی بشه 😭😭😭 چرا زخمش خوب نمیشه؟؟؟ راهنماییم کنین تورخدا دلم داره میترکه از غصه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید با دکتر یا مرکز شیمی درمانی صحبت کنی واز مشکلش اطلاعات بخواهی، اونا وظیفه دارن بشما توضیح بدن،

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

تخصصی در این زمینه ها ندارم عزیزم

ولی وقتی دکترش گفته چیز بدی نیس

یعنی بمرور خوب میشه

روحیه داشته باش

بش روحیه بده

تا از این شرایط عبور کنی

ب خدا میسپرمتون و از ته دل برا سلامتیش دعا میکنم

نگران نباش

سلام عزیزم 

بگرد براش تو سایت ‌ و اینا یه دکتر عالی ‌‌خوب پیدا کن و به حرف هر دکتری اعتماد نکن و محکم پای شوهرت وایسا و درمانش کن و شل نگیر 

بعدم من شنیدم شیمی درمانی خودش همه ی سیستم بدن را از کار میندازه و عامل خطره 

بگرد دکتر خیلی خوب پیدا کن و ببین نظرش همین شیمی درمانی هست یانه

تخصصی در این زمینه ها ندارم عزیزمولی وقتی دکترش گفته چیز بدی نیسیعنی بمرور خوب میشهروحیه داشته باشبش ...

قربون اون دل مهربونت بشم الهی هر جای این دنیایی خدا همراه و کمکت باشه ، نمیدونی با دعات چقد دلم آروم گرفت جانم 😍❤️

سلام عزیزم بگرد براش تو سایت ‌ و اینا یه دکتر عالی ‌‌خوب پیدا کن و به حرف هر دکتری اعتماد نکن و محکم ...

بعدم براش چله بگیر  توی نی نی سایت چله هایی که معجزه میکنن زیاده بگرد پیدا کن و براش نیت کن و بخون تا انشاالله خدا هرچه زودتر بهبودی کامل بهش بده

داخل سایت هرکسی ب نظرخودش دکتره و نظری میده ک شاید اشتباه باشه 

اما گاهی یجایی از بدن بعد جراحی یا دورازجون تومور اگ کارهایی ک کردن جواب نده شیمی درمانی میکنن ..شیمی درمانی یه کمک درمان قوی تر از داروهای الانشون هست که بتونن زودتر بهبود پیدا کنن که عوارضم دارن بعد بهبودی کم کم درست میشن جای ترس نیست شما باید محکم باشین و انرژی بدین تازودترخوبشن

❤ متاهل❤

قربون اون دل مهربونت بشم الهی هر جای این دنیایی خدا همراه و کمکت باشه ، نمیدونی با دعات چقد دلم آروم ...

خدانکنه

از ته دل هرچی بلد بودم خوندم و‌ب سمت پروفایلتون فوت کردم گفتم  خدا ب شوهرت برسونه

مطمئنم تاپیک سلامتیشو میزنی

سلام عزیزم بگرد براش تو سایت ‌ و اینا یه دکتر عالی ‌‌خوب پیدا کن و به حرف هر دکتری اعتماد نکن و محکم ...

سلام جانم ، دقیقا همینطوره دکتر قبلش توضیح داد گفت سیستم ایمنی بدنش باید ضعیف بشه تا بیماریش خوب بشه ، باور میکنی نمیدونم چیکار کنم ، ینی زندگی اون روی بدِبدِبدشو امسال نشونمون داد از اردیبهشت شوهرم خونه نشین شده ، بخدا فقط خدا رو داریم هیچکسی رو نداریم دلم از غصه داره میترکه ، دکتر الانش خیلی خوبه ، دفه پیش که رفتیم پیشش دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم با گریه گفتم آقای دکتر شوهرم خوب میشه گفت آره فقط بشرطی سر وقت تزریقشو انجام بده 😭😭