2777
2789
عنوان

خدایا دوشبه پسرم نمیتونه بخابه ازبس سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 71 پست
من اینا انجام میدادم خوب بوذپیاز دویه تا ریز میکردم توقابامع جوش ک میاد زیرش کم میکنم بو وبخارش ویپی ...

باشه عزیزم اینکارو میکنم قربون محبتت دعا کنید بچم بخابه منم بتونم بخابم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینا انجام میدادم خوب بوذپیاز دویه تا ریز میکردم توقابامع جوش ک میاد زیرش کم میکنم بو وبخارش ویپی ...

اسفند هم‌میگن خوبه برای ضدعفونی بریزن تو قابلمه بجوشه بخارش پخش بشه

منم پیاز قاچ میکنم میندازم تو سرکه 

اسفند هم‌میگن خوبه برای ضدعفونی بریزن تو قابلمه بجوشه بخارش پخش بشهمنم پیاز قاچ میکنم میندازم تو سرک ...

اسپند و میجوشونیید؟اینو تاحالا انجام دادم ولی  یجا خوندم و بارها جواب داده قاچ شده پیاز کنار بالشت موفعخواب واطراف خونه و جوشوندن پیاز و جوشوندن اویشن

درمانگاه دولتی ما بیمه نیستیم

ببین الان یه سرچ بزن توی گوگل شربت ضد سرفه ی گیاهی 

یه چندتایی میاد 

من خودم همینجوری دارو میخرم سرچ میکنم بعد فرداش خودم میرم میخرم البته منظورم گیاهیه 

و اینکه ساشه مونته لوکاست خییلی کم ضرره دکتر به بچم داد زیر یک سالش بود 

خواستی اونم بخر 

اسپند و میجوشونیید؟اینو تاحالا انجام دادم ولی یجا خوندم و بارها جواب داده قاچ شده پیاز کنار بالشت م ...

بله تو قابلمه میجوشونم بعد جوش که اومد زیرشو کم میکنم قل بخوره چون وقتی مریض تو خونه باشه نمیشه دود کرد 

در مورد پیاز و سرکه هم نه نمیجوشونم فقط یه کاسه سرکه میذارم رو اپن یا حالا جایی که بچه ها دسترسی نداشته باشه یه پیاز هم چار قاچ میکنم میندازم داخلش