2777
2789
عنوان

خدایا دوشبه پسرم نمیتونه بخابه ازبس سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 71 پست
نه شیر هم ندارم شیر خودمو میدم اما اونم نمیتونه بخوره دماغش کیپه هرده دقیقه یبار پامیشه گریه میکنه ب ...

اسپری برای دماغش بگیر اسمش فکر کنم سدیم کلریده 

یا اگه روغن بنفشه داری دماغ و پیشونی و گلوشو یکم روغن بمال و ماساژ بده

اگه روغن نداری ویکس بزن نوک دماغش مراقب باش نزنی به چشمش یا دهانش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون جوشوندنیا که بهت گفتم هر کدوم داری دم کن من به بچه سن نوزاد شما میدادم مشکلی نداره فقط همزمان با داروی شیمیایی نده بهش هربار تازه تازه دم کن اصلا نباید بذاری بمونه و بدی هربار یه قاشق کافیه

عزیزم اون جوشوندنیا که بهت گفتم هر کدوم داری دم کن من به بچه سن نوزاد شما میدادم مشکلی نداره فقط همز ...

جوشوندنی فقط پونه آویشن دارم توخونه

نشاسته اینا ندارم بخدا 

باباشم فکرمیکنع من فروشگاه دارم میگه جوشانده بده اخه لامصب باید تو خونه باشه که بدم 

اصلا خبر نداره چطور بچه بزرگ میشه خوب میشه فقط اسمش رومونه

قربون محبتت خدا بچتو برات نگه دارهببینم فردا میتونم چیکارکنم براش شربت بخرم

پناه بخدا عزیزدلم .با روغن گیاهی اگه داره سینه شو چرب کن و پنبه یا دستمال بذار رو سینه ش که گرم شه و زودتر خوب شه به امید خدا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

من اینا انجام میدادم خوب بوذ

پیاز دویه تا ریز میکردم توقابامع جوش ک میاد زیرش کم میکنم بو وبخارش ویپیچه تو خونه

دوسه تا پیاز هم قاچ میکنم یکس بالاسرش بقیه اطراف

بالاسرش سرفه ومیکروب ازببن میبره

جوشوندنی فقط پونه آویشن دارم توخونهنشاسته اینا ندارم بخدا باباشم فکرمیکنع من فروشگاه دارم میگه جوشان ...

پونه وآویشن خوبه باهم دم کن یه کوچولو نبات هم بنداز یکم دم بکشه یکم بریز تو حلقش

به شوهرت بگو عناب بخره بکوب و دم کن براش هر روز یه نیم لیوان بده بخوره خیلی خوبه براش