2777
2789
عنوان

بارداری

274 بازدید | 52 پست

عاقا کسی بهم نخنده هااااا

بنظرتون ممکنه من باردار باشم؟

در حال اقدام هستم 10 روزم تا پریودیم مونده 

اما ی هفتس کلا ضاعقم عوض شده، من که اصلا شیرینی نمیخوردم الان دارم میترکم انقد شیرینی خوردم در عوض دیگه میلی ب ترشی ک بسته ب جونم بود ندارم

خدایا مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا به علاعما توجه نکن چون بیشترش کاذبه یااینکه ابنقد به خودمون تلقین میکنیم یا میان سراغمون...من این ماه همه علاعم بارداری داشتم حتی چندباری هم بالا اوردم 10روز هم از موعدم گذشته ولی منفی ازمایشا باردارنیستم... اصلا به علاعم فک نکن و به خودت استرس نده بیخیال بیخیال باش...بعدشم اگ باردار باشی هنو زوده برا علاعم تا از موعدت نگذره یا دوسه روز به موعدت باشهعلاعما خودشونو نشون نمیدن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
عزیزم اصلا به علاعما توجه نکن چون بیشترش کاذبه یااینکه ابنقد به خودمون تلقین میکنیم یا میان سراغمون. ...

ماه قبلم بیشتر علایم رو داشتم حتی رنگ هاله سینم تغییر کرده بود بخدا

خدایا مرسی

من هم توی این 5 ماهی که در حال اقدام هستم از بس توهم زدم هر ماه یه جوری ام و هر ماه هم از همون اول فکر میکنم باردارم چون تا اون موقع اینجوری نبودم ....الان 5 روز تا پریودیم مونده مدام فکر میکنم زیر دلم تا نافم سفت شده با خودم میگم تا حالا اینطوری نبودم این اولین باره پس حتما باردارم....البته دیشب بی بی چک زدم دو خط رنگ گرفت اما فک کنم خراب بود چون به این زودی که معلوم نمیشه....

10 روز مونده به پری یعنی فقط 4 روزه از لقاح گذشته..بزار نطفه برسه به مقصد..هنوز تو راهه فکر کنم😃😃😃😃...ولی ایشالا که بارداری.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ماه قبلم بیشتر علایم رو داشتم حتی رنگ هاله سینم تغییر کرده بود بخدا

میدونم عزیزم ولی به علاعما اصلا اهمیت نده

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من هم توی این 5 ماهی که در حال اقدام هستم از بس توهم زدم هر ماه یه جوری ام و هر ماه هم از همون اول ف ...

تو.بارداری احتمال زیاد، الکی ک رنگ نمیگیره 

واسه منم دعا کن

خدایا مرسی
من هم توی این 5 ماهی که در حال اقدام هستم از بس توهم زدم هر ماه یه جوری ام و هر ماه هم از همون اول ف ...

نه عزیزم احتمال داره لقاحت زودگرفته و مشخصه خیلیا یک هفته مونده به پریودیشون متوجه میشن باردارن حتما برو ازمایش

بی بی چک منفی

بااون یکی خانم بودم جوابش دادم😘😘