2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 52 پست

ازین به بعد مواظب باش و به این چیزا اهمیت بده اخه ما تو اقدامیم دوره حساسیه باید به همه چیز اهمیت بدیم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان همین امروز نوشته بود بتا 67 بوده بعد یک فته شده 2066...نگران نباش میره بالا

مرسی گلم امیدوارم شدم دیگه از بس فکر کردم دلم گرفته خوب شد شما بودی و یه کم امیدوارم کردی پس فردا دوباره از میدم

مرسی گلم امیدوارم شدم دیگه از بس فکر کردم دلم گرفته خوب شد شما بودی و یه کم امیدوارم کردی پس فردا دو ...

آره خانومی نگران نباش اتفاقا توی اون تاپیک که من داشتم میخوندم چندین نفر بودن که همینطوری بتا پایین بود و بعد یک هفته کلی رفته بود بالا...برا منم دعا کن مثبت باشه...آخر هفته بی بی چک میزنم

یکی از دوستان همین امروز نوشته بود بتا 67 بوده بعد یک هفته شده 2066...نگران نباش میره بالا

اره دوست منه😍😍😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)