2777
2789

یعنی انقدر برام کم گذاشته که یه روز اگه نباشه فکر کنم به هیچ مرد دیگه ای نتونم اعتماد کنم

خودش فکر می‌کنه خیلی مرد خوبیه چون موادغذایی میخره و میگه خیلیا اینم ارزوشونه

ولی نه خرجی ماهیانه ای به من میده

نه هدیه ای

نه تشکری از کارای خونه و بچه داری

نه کمکی توی بچه داری

دوازده ساله زنشم با عقد البته هنوز یه بارم مسافرت نرفتیم

برا اوایل اجاره خونه ها اصلا نمیومد من همش خودم تنهایی میفتادم دنبال خونه پیدا کردن

یه هفته قبل از عروسیم ولو بودم دنبال خونه پیدا کردن

حتی خونه که خریدیم اون اصلا ندیدم من پیدا کردم و طلاهامو فروختم و وام گرفتم اون اصلا ندیده اومد نشست پای معامله ،،،اخرشم سر قسط‌های اون وامه همش نق میزد در صورتی که قسطش اصلا سنگین نبود

میدونید از این مردای که دوست داره هیچ فکر و چالشی نداشته باشه،حتی اگه آسون باشه مثل همین قسطه ولی بدش میاد اجباری روش باشه که همراه فلان کارو کنه انگار میخان خفش کنن

الانم قسطهاشو اصلا نمیدونه چی به چیه و من باید هواسم باشه بده

بیمه رو اصلا هواسش نیست من باید قسط و بیمه رو با صدبار گفتنم ازش بگیرم

اگه به خودش باشه اصلا نمیده

دوست دارم از این مردا باشه که یه چیزی تو خونش خراب بشه اصلا زنش نفهمه و زود درستش کنه

نه چندماه و با زبون خوش و آخرش ناخوش طول بکشه درست کردنش

دوست دارم خودش هواسش به قسط و بیمه باشه و من اصلا نفهمم که چی به چیه و کی باید بده و استرس این چیزا رو نکشم

الان داشتم فکر میکردم اگه یه روز نباشه تو زندگیم و با کس دیگه ازدواج کنم چقدر خوشبخت‌تر میشم؟که دیدم من اون روز دیگه اصلا نمیتونم به هیچ مردی اعتماد کنم و فکر میکنم همه مردان همینطورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مثل منی  با این تفاوت که من نامادری هم. هستم و حق هییییچ اظهار نظری بابت هیچییی ندارم  

دیشب بعد یک سال دوستامو دیدم و خیلی خوش گذشت  وقتی. اومدم خونه حتی یک بار نپرسید چیکار کردین چیکار نکردین خوش گذشت نگذشت. انقدر بعدش حالم بد شد که تا خود صبح نشخوار فکری میکردم صبح بلند شدم دیدم دارم دیوونه میشم زنگ زدم به یه مشاور مرد با اون حرف زدم دلم کمی آروم شد. دلم یه محبت مردونه میخواد

اسمم نظر همسرمه

ازبس گذشت کردن ها دارین شما هم تنها نیستین خیلی خانما گذشت کردن ها دارن بیش از حد 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.