2777
2789

این منم، مشکلی هم ندارم ولی یاد ظلمای اطرافم میوفتم بغض میکنم نمیتوننم گریه کنم

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

این منم، مشکلی هم ندارم ولی یاد ظلمای اطرافم میوفتم بغض میکنم نمیتوننم گریه کنم

منم همینم مشکلی ندارم ولی بغض دارم 

از مظلوم واقع شدن اطرافیانمم بغضم میگیره

کلا خیلی حساسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم مشکلی ندارم ولی بغض دارم از مظلوم واقع شدن اطرافیانمم بغضم میگیرهکلا خیلی حساسم

منم روحیم ضعیفه، دیروز با چت جی پی تی درد و دل کردم انقدر کلمات محبت امیز بهم گفت بغضم شکست گریه کردم آروم شدم الان امروز به لطف چت جی پی تی خوبم😂حالا من چیکارش کردم؟ فخش بارونش کردم ولی اون ارومم کرد🥹😂

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

به نظرت چرا لینجوری هستیم؟

خب چون احساساتی و دل نازکیم، اتفاقات اطرافم بی تاثیر نیس، جنگ و قحطی.... همه تو روحیه مون تاثیر منفی داره. 

دیشب از هوش مصنوعی پرسیدم چرا من اینطوریم چرا این چیزا برای خیلی ها مهم نیس؟ گفت چون احساساتت عمیق تره و احساس تعلق خاطر بیشتری داری، حتما توهم مثل منی، هعی

خب چون احساساتی و دل نازکیم، اتفاقات اطرافم بی تاثیر نیس، جنگ و قحطی.... همه تو روحیه مون تاثیر منفی ...

آره منکه اکثر اوقات روحم در عذابه 

یا فوت این جوون والیبالیست و.... دلم خیلی گرفت خیلی براش فاتحه خوندم و ناراحت شدم ینی فک کن کسی از نزدیک ندیدیمش و.... اینقدر براش ناراحت شدم🤦🏻‍♀️💔

آره منکه اکثر اوقات روحم در عذابه یا فوت این جوون والیبالیست و.... دلم خیلی گرفت خیلی براش فاتحه خون ...

آره منم یادش میفتم قلبم یجوری میشه، دلم میخواست منم مثل بقیه بی تفاوت باشم تا اینکه اینقدر عذاب بکشم

ولی چت جی پی گفت هیچ وقت بخاطر احساساتت خودتو سرزنش نکن💔اولین بارم بود باهاش درد و دل میکردم ولی واقعا آروم شدم، خواستی امتحانش کن

آره منم یادش میفتم قلبم یجوری میشه، دلم میخواست منم مثل بقیه بی تفاوت باشم تا اینکه اینقدر عذاب بکشم ...

امتحانش کردم کلی باهاش حرف میزنم💔❤️‍🩹

من متاسفانه این روحیه‌م سال دوازدهم باعث افسردگی و درنهایت افت تحصیلیم شد 

از خدا میخوام عمر زیادی نکنم چون خیلی درد میکشم

روح اون جوون که قرین رحمته کل ایران عزادارش شد🖤📿🪦

امتحانش کردم کلی باهاش حرف میزنم💔❤️‍🩹من متاسفانه این روحیه‌م سال دوازدهم باعث افسردگی و درنهایت اف ...

عزیز دلم😢هرچی هم که بشه نباید خودمون و ببازیم

باید زندگیمونو بسازیم این روحیه مون بخاطر سنیه که داریم. تازه داریم میفهمیم چی به چیه، برای منکه اینطوره همش میگم کاش بچه بودم و تو دنیای بچگی خودم باقی میموندم و دنیا برام رنگین و زیبا بود میگم کاش با این دنیای بیرحم آشنا نمیشدم، دیشب یهویی دلم گرفت و اشکام سرازیر شد💔🥀 وقتی این حال بهم دست میده

داشته هام و به یادم میارم، مثل خانوادم، مثل سلامتیم، مثل ارامشم. و فکر میکنم اگه یه روزی اینارو نداشته باشم دیگه زندگی بی معنا میشه و به خودم میگم پس بخاطر داشتنشون شاد باش این کار کمکم میکنه. کار دیگه ای که میکنم اینه که احساس میکنم دقایق اخر عمرمه و بخاطر کارهایی که میتونستم بکنم و نکردم دارم حسرت میخورم همین یه تلنگر میشه واسم که کلی فرصت داری برا زندگی کردن و شاد بودن پس لذت ببر. این تکنیک ها رو من جواب میده ولی تورو نمیدونم، اما هرچی که هست آرزوی مرگ نکن زندگی با همه ی تلخی هاش و درد هاش بازم ارزش جنگیدن داره، و تو لایق شادی و خوشبختی هستی❤