الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازم چون میترسم منفی باشه صبر میکنم آخه اگه منفی باشه از شوهرم خجالت میکشم انقد که برام بی بی خریده ...
اصلا خجالت نکن دوباره بی بی بزن فردا برو ازمایش.. منکه از شوهرم حجالت میکشم پول بگیرم😢 از بس خرج دکترا کردیم...النگوهامم فروختم که خرج دکترا کردیم فک کنم بالای 15 میلیون خرج کردیم...
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
امکان داره از ماه پیش بارداری چون کارسنگین کردی خونریزی گرفتت ولی بچه نیوفتاده چون الان بی بی چکت هم ...
واااای نگو....نکنه واسه همین انقد زیر دلم سفت شده آخه یه جوری سفت شده که تا نافم هم سفتیشو حس میکنم حتی کشاله های رانم کاملا سفته کلا از زیر نافم تا زیر دلم بد جور درد میکنه و حس میکنم تو حالت کشیده شدن هست
اصلا خجالت نکن دوباره بی بی بزن فردا برو ازمایش.. منکه از شوهرم حجالت میکشم پول بگیرم😢 از بس خرج دک ...
الهی بگردم....ان شالله به حق امام رضا این ماه باردار بشی....به خاطر پولش نیست نمیدونم واسه چی خجالت میکشم اگه منفی باشه...آخه خیلی بچه دوست داره ...این ماه هم با هم بحث کوچیکی کردیم و من اصلا قصد نداشتم که رابطه داشته باشیم ولی همسرم از بس بچه دوست داره اومد التماس کرد که بیا انجام بدیم که از زمان تخمک گذاریت نگذره