2777
2789

من بر عکس شمام. دلم پسر می خواست تو این بارداریم.اما دوباره دختر دار شدم.

دل منم خیلی گرفت.

اما دخترم خوشحاله که خواهردار میشه.

خدا کنه منم بهش علاقمند بشم و از این افکار بد بیام بیرون.

خیلی هزینه کردم رژیم و دکتر و سونو و .... هیچی به هیچی.

آخرش خدا کاری رو که بخواد می کنه.

خدا کنه بچه ام سالم باشه.حرف شنو و خوش اخلاق باشه. ناز هم باشه.😍

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.
عجب نمیدونم چطور بهت بکم اما من خودم یه دختر داشتم خدا دوباره هم یه دختر بهم داد اصلا هم ناراحت نشدم ...

خب شما که دختر داری مهم دختر داشتنه ...معمولا کسیکه پسر داره میخواد بهدیش دختر باشه ...ولی اونا که دختر دارن براشون مهم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خالم سه تا پسر داره سومی رو به عشق دخار گذاشت گیرش بیاد ولی اونم پسر شد الان به عروس داره ایتقدر هم با عروسش خوبه 

باز نوش هم پسر شده بعد دوروز دیکه عروس بیاری خواهر شوهر اذیتش نمیکنه 

عروسش زایمان کرد داداش ایتقدر هوای هم رو داشتن نه حسودی توی کارشون بود نه جیزی حالا اگر دختر بود موش میدوند.

منم ينى ميشه؟ كلا باردارى استرس داره و انتظار جزين من اذيتى نيسم 😢

من زود خسته میشم کلا حوصله هیچ کاری رو ندارم فقط سعی میکنم فراموش کنم باردارم تا یکم ازسختی انتظارکم شه

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

بعدم اگه اولی پسرباشه خیلی بهتره دومی ام پسرباشه ازخیلی نظراخیالت راحتتره....اینوبرادلخوشیت نمیگما.....چیزیکه میدونمومیگم

ولی برعکسش مثلااگه اولی دخترباشه دومی خوبه پسرباشه 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من زود خسته میشم کلا حوصله هیچ کاری رو ندارم فقط سعی میکنم فراموش کنم باردارم تا یکم ازسختی انتظارکم ...

دقيقا منم همين طورم از همه مودا زود خسته ميشم عوض ميكنم از صبرم متنفرم ولى الان مجبورم 😭

بچه ها واقعا مرسی که درکم کردید و باهام بد برخورد نکردید بابت این حسم. حرفاتون واقعا دلگرم کننده ست ...

اگه برعکس بود برخورد میکردن خخخخخخخخ

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
یه چیزی بگم خواهر شوهرم دوتا پسر داره عاشق دختره رو من سرمایه گذاری کرده بود دختر بیارم که واسه منم ...

بآبا من عشقم سه تا بچه بودن این وسطی بود دوتا آبجی داش

بخدا مامانش انقد دورش میگشت.عید اینام فقط این تو خونه کار میکرد.آبجیش ازدواج کرد مامانش میگف راحت شدم دختر دردسره آدم همش میترسه بعد کلا این افتخار مامانش بود که پسرم ال بل...بخدا میگم میشنوی انقدددد این کمک حال مادر پدر بود.مامانش مریض میشد بزور میبرد دکتر...انقد که به فکر بود...بخدا من با دختر بودنم تو خونه فقط ظرفای ناهار بامنه.ایشالا تو خونه خودمم شوهرم کار ممیکنه.عجب به ننش میکرد واس منم میکنه.خخخخ

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
اگه برعکس بود برخورد میکردن خخخخخخخخ

وعههههه😁

ولی  من همیشه نظرم همینه چه کسیکه دخترمیخوادچه پسر

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خب شما که دختر داری مهم دختر داشتنه ...معمولا کسیکه پسر داره میخواد بهدیش دختر باشه ...ولی اونا که د ...

ن اتفاقا ما تو شهری وتو استانی زندگی میکنیم ک پسر داشتن انگار امتیازه من نیت ندارم دیگه باردارشم ولی همه میگن یه پسر بیار نمیشه ک فقط دخترا بدون برادر باشن اینجورن دیگه عقایدشونه ولی من برام مهم نیس میگم چ پسر چ دختر مهم سلامتیشون وموفقیتشون 

مهربان جون پسرای من 4 سال اختلاف سنی دارن اکثر اوقات لباس یه شکل براشون میخرم انقققققدر قشنگ میشن باور کن تا حالا چندین باار تو مهمونی و پارک ازشون عکس انداختن 

من که دارم حال میکنم با هر دوشون خدا گل پسراتو حفظ کنه پسر رفیق و پشتوانه مادره آدم برا داشتن همچین نعمتی که گریه نمیکنه

پسرام ده برابر بیشتر به من میچسبن و دوستم دارن تا شوهرم اونم دوست دارن خیلی زیاااد ولی با من یه جور دیگه ند

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
والا من یه خواهرم دو تا دختر داره شیر به شیر الان 15 و 13 ساله  و اون خواهرم دو تا پسر داره با ...

پسر شلوغ غصه نداره پسر توی ذاتش شیطنت و شلوغ کاری.

منم تا قبل از اینکه پسرم بره کلاس اول میگفتم وای شیطون اینا 

ولی معلمش با جلساتی که برامون گذاشت وصحبتهاش دیدم رو عوض کرد.

۳۶ سال. مرسی از حرفای قشنگتون. بخدا از این حسم متنفرم و خجالت میکشم ولی نمبدونم چرا اشکام بند نمیاد. ...

دقیقا من سر اولی تو سونو گرافی انگار اب بخ ریختن سرم وقتی گفت پسره ...بعد اومدم کلی از خدا معذرت خواستم گفتم نکنه بخاطر این حسم خدا یه بلایی سر بچم بیاره بگه ناشکری کردی ...الانم اضطراب سونوگرافی دارم ..وقتی دخترارو میبینم که لباس خشگل و گل سر دارن کیف میکنم ..