2777
2789

میدونم میگید ناشکریه. میدونم خیلی ها آرزوی بچه دار شدن دارن و هنوز موفق نشدن. میدونم بچه نعمته هر چی باشه. میدونم قبلا هر کی اینجوری تاپیک زده خیلی ها بهش توپیدن که این چه حرفیه دختر و پسر نداره. ولی چیکار کنم دست خودم نیست. از خدا هم که نمیتونم پنهون کنم. خودش میدونه ته دلمو. یه پسر دو ساله دارم و یه جورایی منتظر دختر بودم چون سنم بالاست دیگه بعید میدونم دوباره بار دار شم. خدایا شکرت که سالمن. کسایی که دختر ندارن و دو پسر دارن میشه خواهشا از نکات مثبتش به من بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه پسر تقریبا سه ساله دارم.باخودم میگم شاید خدا مارو لایق داشتن دختر ندونسته وصلاح ندیده دختر بده فقط میگم خدایا شکرت که بچه هام سالم هستن

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

اکثر مادرایی که فقط بچه پسر دارن دور و بر ما جوون تر می مونن..نمیدونم چرا..دختر بزرگ کردن یه جور دیگه ادمو پیر میکنه

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

من یقین دارم خدا یه چیزی رو که به آدم میده به حساب حکمت و مصلحتشه.دور برم خیلی دیدم از آدمایی که پسر خیلی میخواستن نشده ولی وقتی گذشته دیدن خیرشون تو همون بوده.درسته آدمیزاد از دوتا میوه میخواد.ولی خدا خیرتو بیشتر میدونه 

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست.///گرد سم خران شما نیز بگذرد

عزیزم یعنی فکر کردی خدا کارش رو نعوذبالله بلد نبوده

مطمئن باش صلاح در این بوده که دو تا پسر داشته باشی 

جوری پسرات رو تربیت کن که عروسات بگن مادر شوهرمون رو از مادرمون بیشتر دوست داریم

راضی باش به رضای خدا

بگو خدایا ببخش ازم ندید بگیر

شکر کن و صدقه بده برا هر دوشون

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه

من فقط ميدونم خدا يه قدم از ما جلوتره و از خودمون بيشتر دوسمون داره اگه مقدر كرده پسر باشه شك نكن ك قراره بعدا شكر كنى ك پسر بوده حالا ب هر دليلى اين ب من ثابت شده اس

دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه

قربونت برم ٱخه چرا...دو تا اقا پسر داری که بعدنا مثل کوه پشت مادرشون هستن،پشتوانه ات هستن

خخخخ برعکس شوهرم و خانوادش وقتی فهمیدن بچه من دختره وا رفتن همدیگه رو دلداری میدادن 😂😂😂.ولی من از اینجا تا ته دنیا خدارو شکر میکنم واسه دخملیم ...حالا شمام غصه نخور من اطرافیانم اکثرا دوتا پسر دارن یه کم شیطنت و لجبازی دارن اما شیرینی های خودشونم دارن وقتی عین هم لباس میپوشن یکی کوچیک یکی بزرگ آدم دوسداره بچلونتشون مخصوصا وقتی ک جفتشون عین باباشون تیپ میزنن و ست میکنن 😍😍😍😍😍

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧