2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

ولی نگاه کردن به اینکه بقیه راجبت چی فکر میکنن خیلی زشته 

گور پدر هرکی که بخواد فکر بدی کنه 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

پشت کنکور انسانیم با افتخار هرگب گوه خورد میزنم تو دهنش یاد بگیر پای هرچی ک دوستش داری و برات خوشاین ...

موافقم باهات ... امیدوارم به هدفتون برسید... هدفون چیه عزیزم

آفرین به انگیزت واقعا ایول بهت هدفون چیه ؟ میشه باهم حرف بزنیم

هعی 

سکته نکنم خیلی 

بریدم از همه چیزو همه کس 

فقط فرهنگیان  میخوام دیگه هیچی امسال رتبم 2هزار شد

حرف بزنیم

کجایی آرزوی محال...

سختیش برای تویه به دیگران چه که بگن چه زشت یا چه خوب 

هدفت مهمتره بیخیال بقیه تو دوران کنکور و درس نه خونه کسی برو اگه کسی هم نیاد که چه بهتر  

ما برای پسرمون دوسال اخر واقعا جایی نرفتیم فقط عید امسال که پسرم تا ۹پانسیون بود خونه خواهر برادرهامون رفتیم و شب موقع برگشت پسرمون رو از مدرسه میاوردیم که خوشبختانه نتیجه هم گرفت

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم