میدونم میگید ناشکریه. میدونم خیلی ها آرزوی بچه دار شدن دارن و هنوز موفق نشدن. میدونم بچه نعمته هر چی باشه. میدونم قبلا هر کی اینجوری تاپیک زده خیلی ها بهش توپیدن که این چه حرفیه دختر و پسر نداره. ولی چیکار کنم دست خودم نیست. از خدا هم که نمیتونم پنهون کنم. خودش میدونه ته دلمو. یه پسر دو ساله دارم و یه جورایی منتظر دختر بودم چون سنم بالاست دیگه بعید میدونم دوباره بار دار شم. خدایا شکرت که سالمن. کسایی که دختر ندارن و دو پسر دارن میشه خواهشا از نکات مثبتش به من بگید.
ن اتفاقا ما تو شهری وتو استانی زندگی میکنیم ک پسر داشتن انگار امتیازه من نیت ندارم دیگه باردارشم ولی ...
عزیزم اصل اینه که خودت راضی هستی به منم میگن دختر بیار دو روز دیگه میرن تنها میشی من اصلا قصد بارداری ندارم مچ همین دوتا موفق بشن توی زندگیشون برام کافیه
یعنی میخوام بگم مردم بلدن فقط حرف بزنن به شما میگن پسر بیار به ما هم میگن دختر بیار .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهربان جون پسرای من 4 سال اختلاف سنی دارن اکثر اوقات لباس یه شکل براشون میخرم انقققققدر قشنگ میشن با ...
دختر خیلی بیشتر پشتوانه مادره هوای مادرشو داره ولی پسر چی ازدواج میکنه میره باید به فکر خرج و درآمد برای زندگیش باشه ولی دختر بیشتر وقت داره تا به پدر و مادرش برسه
عزیزم اصل اینه که خودت راضی هستی به منم میگن دختر بیار دو روز دیگه میرن تنها میشی من اصلا قصد باردار ...
دیگران دوس دارن واسه خودشون الکی اظهار نظر کنن اصلا به نظر من وقتی پدرومادر دلشون بچه میخواد نباید از نظر جنسیت دلشون بچه بخواد من خودم عاشق بچهم ولی وقتی برای دومی اقدام کردم فقط دلم بچه میخواست همین همش میگم خدایا سالم و صالح باشه به جاهای بزرگی برسه و به درد مردم و مملکت بخوره
خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
بچه ها از همتون ممنوم. احساس میکنم واقعادلم ارومتر شد. خیلی دلم غصه داشت. مرسی از همتون
وقتی دو تا بچه یک جنس باشن کار شما در تربیت و اموزش راحت تره. هم همبازی همن هم وقتی به سن بلوع رسیدن یک سری از نگرانی ها رو نداری. اگر دومی دحتر بشه پسر اول ممکنه کنجکاوی کنه
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
بچه دوتا همجنس خوب به خاطر اینکه دوتا برادر بهتر ب درد هم میخورن میتونن باهم دردودل کنن وتو سختیا به داد هم برسن ولی یه دختر یه پسر اصلا نمیتونن همه حرفاشونو به هم بزنن خیلی خوب بچه دومت هم پسر شده ناشکری نکن وقتی بزرگ بشن مثل کوه پشت هم میشن از مه لحاظ میتونن همدیگه ودرک کنن چون همجنسن