2777
2789
ن اتفاقا ما تو شهری وتو استانی زندگی میکنیم ک پسر داشتن انگار امتیازه من نیت ندارم دیگه باردارشم ولی ...

عزیزم اصل اینه که خودت راضی هستی به منم میگن دختر بیار دو روز دیگه میرن تنها میشی من اصلا قصد بارداری ندارم مچ همین دوتا موفق بشن توی زندگیشون برام کافیه 

یعنی میخوام بگم مردم بلدن فقط حرف بزنن به شما میگن پسر بیار به ما هم میگن دختر بیار .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربان جون پسرای من 4 سال اختلاف سنی دارن اکثر اوقات لباس یه شکل براشون میخرم انقققققدر قشنگ میشن با ...

دختر خیلی بیشتر پشتوانه مادره هوای مادرشو داره ولی پسر چی ازدواج میکنه میره باید به فکر خرج و درآمد برای زندگیش باشه ولی دختر بیشتر وقت داره تا به پدر و مادرش برسه 

عزیزم اصل اینه که خودت راضی هستی به منم میگن دختر بیار دو روز دیگه میرن تنها میشی من اصلا قصد باردار ...

ب منم میگن دخترا ازدواج میکنن میرن تنها میشی یه پسربیار ولا تواین دور زمونه چ پسر چ دختر دوتاش میرن سراغ زندگیشون

عزیزم اصل اینه که خودت راضی هستی به منم میگن دختر بیار دو روز دیگه میرن تنها میشی من اصلا قصد باردار ...

دیگران دوس دارن واسه خودشون الکی اظهار نظر کنن اصلا  به نظر من وقتی پدرومادر دلشون بچه میخواد نباید از نظر جنسیت دلشون بچه بخواد من خودم عاشق بچهم ولی وقتی برای دومی اقدام کردم فقط دلم بچه میخواست همین همش میگم خدایا سالم و صالح باشه به جاهای بزرگی برسه و به درد مردم و مملکت بخوره 

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
بچه ها از همتون ممنوم. احساس میکنم واقعادلم ارومتر شد. خیلی دلم غصه داشت. مرسی از همتون

وقتی دو تا بچه یک جنس باشن کار شما در تربیت و اموزش راحت تره. هم همبازی همن هم وقتی به سن بلوع رسیدن یک سری از نگرانی ها رو نداری. اگر دومی دحتر بشه پسر اول ممکنه کنجکاوی کنه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
دختر خیلی بیشتر پشتوانه مادره هوای مادرشو داره ولی پسر چی ازدواج میکنه میره باید به فکر خرج و درآمد ...

حالا ما چه کار برای پدر ومادرامون کردیم 

بعد هم خدا به هر کسی هر جور صلاح بدونه بچه میده توی این تاپیک کلی مادر های پسر دار هستن شما با این حرف ناراحت شون میکنید.

وقتی دو تا بچه یک جنس باشن کار شما در تربیت و اموزش راحت تره. هم همبازی همن هم وقتی به سن بلوع رسیدن ...

من کلا از اول خیلی دوس داشتم دوسه تا پسر پشت سرهم داشته باشم خیلی شیرینه خیلی

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

حق داری عزیزم من هر چی دور و بر خودم دیدم پسر و عروس خیری برای والدین ندارن دختر هست که مهربونه 

اگه میتونه دو سه سال دیگه برو دکتر تعیین جنسیت یه دختر بیار

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

بسپر همه چیو ب خودش عزیزم 

بی اراده ی خدا برگی از درخت نمیوفته

پسر یا دختر فرقی نداره خدا بده به همه ....سالم باشه فقط چون اگه خدایی نکرده بچه سالم نباشه روزی هزار بار ادم میشکنه ....

همه ی زندگیمییی عشققققققق مامان😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بچه ها از همتون ممنوم. احساس میکنم واقعادلم ارومتر شد. خیلی دلم غصه داشت. مرسی از همتون

فدات‌لذت ببر از بارداریت که خدا دوستت داشته وهمچین نعمتی رو بهت داده برو قرآن بازکن بخون آرومترم میشی

بچه دوتا همجنس خوب به خاطر اینکه دوتا برادر بهتر ب درد هم میخورن میتونن باهم دردودل کنن وتو سختیا به داد هم برسن ولی یه دختر یه پسر اصلا نمیتونن همه حرفاشونو به هم بزنن خیلی خوب بچه دومت هم پسر شده ناشکری نکن وقتی بزرگ بشن مثل کوه پشت هم میشن از مه لحاظ میتونن همدیگه ودرک کنن چون همجنسن

دختر خیلی بیشتر پشتوانه مادره هوای مادرشو داره ولی پسر چی ازدواج میکنه میره باید به فکر خرج و درآمد ...

اگه دخترشوهرکردشهردیگه چی

اگه رفت خارج براادامه تحصیل چی

اگه کلاازدواج کردرفت چی

مگه میشه آینده روپیش بینی کرد؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤