میدونم میگید ناشکریه. میدونم خیلی ها آرزوی بچه دار شدن دارن و هنوز موفق نشدن. میدونم بچه نعمته هر چی باشه. میدونم قبلا هر کی اینجوری تاپیک زده خیلی ها بهش توپیدن که این چه حرفیه دختر و پسر نداره. ولی چیکار کنم دست خودم نیست. از خدا هم که نمیتونم پنهون کنم. خودش میدونه ته دلمو. یه پسر دو ساله دارم و یه جورایی منتظر دختر بودم چون سنم بالاست دیگه بعید میدونم دوباره بار دار شم. خدایا شکرت که سالمن. کسایی که دختر ندارن و دو پسر دارن میشه خواهشا از نکات مثبتش به من بگید.
میگه دختر داشتن سخته فردا بمن یا باباش چیزی بشه خونه شوهر دق میکنه غصه منو میخوره هی باید منت شوهر بکشه.خودم تو مدرسه دخترا میبینم فکرشون شده شوهرو پسر ولی پسر خوبه چون مرد خودشه خوبم تربیتش میکنم که دخترا منتشو بکشن.همشم به خودش میرسه میگه عروسام نگن چه مادرشوهر بی کلاسی نقشه میکشه که با زن دوتاشون یجور باشه!
خدایی دختر داشتن سخته دختر تو جامعه بیشتر تهدید ميشهپسرا دوتا داداش پشت همن هوای همو دارن...کلا پسر خوبه دیگه والا بخدا
دارم همین طور اشک میریزم. میترسم خدا رو خوش نیاد. خدا منو ببخشه. یکی منطقی بیاد منو آروم کنه
عجب نمیدونم چطور بهت بکم اما من خودم یه دختر داشتم خدا دوباره هم یه دختر بهم داد اصلا هم ناراحت نشدم عزیزم بچه چ دختر چ پسر بنظرت فرقش چیه بچه لذت این دنیاس وگرنه بزرگ بشن فرقی ندارن میخای ففط سالم باشن وموفق دعاکن سالم باشن قرآن بخون دلت آروم بگیره خیلیا تو حسرت یه بچه موندن شماگریه میکنی خدا چرا دوباره پسر داده هیجکی ارحکمت خدا خبرنداره شاکرباش فقط
عزیزم منم دوتا پسر دارم با تفاوت سنی ۱۷ ماه اولی دوسالشه دومی ۷ ماهشه ولی از وقتی ک دومی رو حامله شدم دعا میکردم ک پسر باشه چون دوتا داداش پشت همن همیشه ویا دوتا خواهر بیشتر به درد هم میخورن من که دوتا پسر دارم دخترم نمیخوام داشته باشم با اینکه سنم زیاد نیس حالاحالا وقت دارم واسه بچه دار شدن ولی همین دوتا کافیه برام به دخترم فک نمیکنم اصلا
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
اکثر مادرایی که فقط بچه پسر دارن دور و بر ما جوون تر می مونن..نمیدونم چرا..دختر بزرگ کردن یه جور دیگ ...
والا من یه خواهرم دو تا دختر داره شیر به شیر الان 15 و 13 ساله و اون خواهرم دو تا پسر داره با فاصله هفت سال 15 و 8 اما والا اولی انقد جوونه و شاد از من چهار سال بزرگتره انگار بچه تره انقد به خودش رسید حال دنیا رو کرد هرکی میبینه فک میکنه مجرده بس که جوون و سرحال موند اما اون یکی که پسر داره بخدا پیر شد چون پسراش شلوغ اینم هی بدو بدو دنبال اینا
وقتی خوب تربیت بشن فردا باعث خوشحالی وافتخارخودتن.......
خیلیامیگن دختر فرداروزی به دادآدم میرسه....اینومن قبول ندارم.......اصلاکسی که رو این موضوع حساب وامیکنه بنظرم اصلا درست نیس.......من دختردارم ولی یه درصدهم رو اینکه فردادخترمیشه مونس وهمدمم حساب بازنکردم.....چون ازآینده خبرندارم....
خوشحال باش خدابهت نعمت داده....قدرشوبدون....اون فقط توروداره پس تامیتونی بهش محبت کن......سعی کن به بهترین شکل تربیتش کنی که یه مرد بزرگ بشه
باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤