2777
2789
عنوان

دختر خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 48 پست

انشالله قبول میشی میری دانشگاه اما خدایی نکرده قبول نشدی آزاد برو عمرتو پشت کنکور نگذرون

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نه دانشگاه به این اسونی نیس 3 سال دارم کنکور میدم رشتمم تجربیه اصلا راحت نیس کنکور دیگ کنکور نمیدم و ...

آها گفتی پشت کنکوری فک کردم داری میخونی

نگران نباش آدم هر چ بزرگتر میشه حساسیت ها بیشتر از روش برداشته میشه

خدا رو چه دیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام کاملا کار کراتین و ول نکن هم اونجا دوستای جدید و آدمای جدید میبینی ارتباط میگیری هم میر ...

مرسی از حرفای خوبت امیدوارم تمام تلاشمو میکنم 🥺😭

آها گفتی پشت کنکوری فک کردم داری میخونینگران نباش آدم هر چ بزرگتر میشه حساسیت ها بیشتر از روش برداشت ...

هستم ولی نمیخونم چندماهه اصلا کتابارو نگا کردم چون میدونم از من تو کنکور چیزی در نمیاد🤦🏻‍♀️😂

ولی من دانشگاه میرم دلم میخواد تو خونه پیش مامانم باشم فردا باید برم بیرون از شهر با بچه های دانشگاه دارم دق میکنم دوست ندارم بیرون از خونه باشم مامانم هی میخواد منو بفرسته که اجتماعی بشم ولی دوست ندارم برم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ولی من دانشگاه میرم دلم میخواد تو خونه پیش مامانم باشم فردا باید برم بیرون از شهر با بچه های دانشگاه ...

دانشگات ازاده یا دولتی

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

نگو اینو خدایی دانشگاه اصلا حال نمیده یعنی نبایدبه امید چیزی بود بنظرم از الان تو هر نقطه ای آدم بای ...

فکر کردم پشت کنکوره، دیگه پشت کنکور یه حالت خاص و تمام وقته

دانشگاه برا خودم جهنم بود، اما بعضیا که اهل تفریح و اینا بودن خوب باهم میگشتن

خدا رو چه دیدی

کار کراتین سخته؟منم میخام یه حرفه یاد بگیرم ولی نمیدونم چیی

اتوکشی یا مواد زنیش باید خیلییییی اصولی دقیق باشه حالا انتخاب مواد یا شناخت اسیب مو هم هست ولی تمرین کنیم یاد میگیرم بنظرم زیاد سخت نیس 

نه دانشگاه به این اسونی نیس 3 سال دارم کنکور میدم رشتمم تجربیه اصلا راحت نیس کنکور دیگ کنکور نمیدم و ...

درکت میکنم واقعا من یه سال پشت کنکور موندم پدرم درومد

اتوکشی یا مواد زنیش باید خیلییییی اصولی دقیق باشه حالا انتخاب مواد یا شناخت اسیب مو هم هست ولی تمرین ...

تو شهر شما دوره های چند قیمته؟

دانشگات ازاده یا دولتی

نیمه دولتی

اتوکشی یا مواد زنیش باید خیلییییی اصولی دقیق باشه حالا انتخاب مواد یا شناخت اسیب مو هم هست ولی تمرین ...

من اولا آرایشگری کل میرفتم یعنی صفر تا صد ولی هچ یاد نگرفتم میترسم اینم یاد نگیرم 🥲😫هم اینکه کراتین تازه کار باشی زیاد کسی نمیاد میترسن موهاشون خراب شه

عشق ادمو احمق میکنه🖤