2777
2789
عنوان

دختر خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 48 پست
6 تومنه

شهر ما دوره های فشیالش ۵تومنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولا آرایشگری کل میرفتم یعنی صفر تا صد ولی هچ یاد نگرفتم میترسم اینم یاد نگیرم 🥲😫هم اینکه کراتی ...

اره صفرتاصد ارایشگری سختتر درک میکنم😢😢

ولی اگ مدل بزنیم فقط هزینه مواد بگیریم ازشون بزاریم تو پیج دیگ خودشون میاد دیک باید از یه جایی کارمون رو شروع کنیم😥

یعنی چی😅

پیام نور و علمی کاربردی نیمه دولتی هستن شهریه هاشون نسبت به آزاد و غیر دولتی کمتر هست

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ینی گرون گرفته یا ارزون؟ 😬

نمی‌دونم راسیتش برا شما چقدره فشیال؟من خیلی دوست دارم فنی حرفه ای برم تابستون

اره صفرتاصد ارایشگری سختتر درک میکنم😢😢ولی اگ مدل بزنیم فقط هزینه مواد بگیریم ازشون بزاریم تو پیج د ...

اره بعد کسی ک یاد میداد هم اصلا خوب نبود حتی یه بند انداختن هم یاد نگرفتم 

موفق باشی من موندم بین ناخن کاری و کراتین و کار شدینگ لب و اینا ناخن کار تو شهرمون پره فک کنم فقط من نیستم🤣میکاپ اینا هم ک هزینه دوره شون خیلی زیاده 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
اره بعد کسی ک یاد میداد هم اصلا خوب نبود حتی یه بند انداختن هم یاد نگرفتم موفق باشی من موندم بین ناخ ...

منم کراتینو با کلی صلوات رفتم همش میگفتم اگ مشتری نداشتع باشم اگ فلان شه امیدت به خدا باشه😁

ینی گرون گرفته یا ارزون؟ 😬

شما اگه میدونی کنکور قبول نمیشی پولاتو جمع کن دانشگاه غیردولتی برو من سال دوم دیگه کنکور ندادم واقعا اذیت میشدم پشت کنکور فامیلاهای فوضول هم منتظر قبول شدن من بودن

منم کراتینو با کلی صلوات رفتم همش میگفتم اگ مشتری نداشتع باشم اگ فلان شه امیدت به خدا باشه😁

من تو دیوار خیلی میبینم آرایشگر می‌خوان برا لاین کراتین و رنگ انشالله کارت میگیره

شما اگه میدونی کنکور قبول نمیشی پولاتو جمع کن دانشگاه غیردولتی برو من سال دوم دیگه کنکور ندادم واقعا ...

نمیدونم ولی تو این شرایط درس خوندن فایده نداره حیفه پولمو بدم برا دانشگا اگ بزارم برا کارم و درامد داشته باشم بهتره😫😫

نمیدونم ولی تو این شرایط درس خوندن فایده نداره حیفه پولمو بدم برا دانشگا اگ بزارم برا کارم و درامد د ...

دقیقا مواافقم،گفتم شاید برات مهم باشه،مامانم بازور منو فرستاده دانشگاه که هم مدرک داشته باشم هم اجتماعی بشم خیلی ناراحتم ۸تومن پول شهریه بدم که چی بشه واقعا