2777
2789
عنوان

از دست خواهر شوهر و اتلیه عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 31 پست

راجب اتلیه هم کاری ک شده فقط خودت مرتب با شوهرت با حالت خوب پیگیری کن ک کارتونو تحویل بده بعدم تو حرفات یواش بهش بفهمون ک کلا اتلیه بدیه بگو دوستام مثلا اون اتلیه رفتن چقد خوب بوده یا ب دوستام تعریف کردم اونا گفتن چرا رفتی اینجا منم گفتم خواهر شوهرم انتخاب کرده اتفاقا خیلی دلش میخواسته البوممون عالی شه ولی خب حالا اینطوری شده و فلان ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر شوهرته عزیزم باید از شما نظر میخواست نه از خواهرش مگه عروسی خواهر شوهرت بوده که همه چیزو ایشون ...

مشکلم همینه که قبول نمیکنن عروس من بودم من باید انتخاب میکردم همش میگن کاری که ما کردیم درسته

هرکاری میخوای بکنی بکن اما نزار دخالت کنن از این به بعد..چون جلوشونو نگرفتی دهنتو آسفالت میکنن..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

آتلیه ما هم آتلیه خواهرشوهرم بود انقدر ازش تعریف میکرد که نگو گند زد به همه چیز و اخرم کلی پول بیشتر ازمون گرفت ولی هر وقت شوهرم میدید خواهرشو به خواهرش تیکه مینداخت که اینجا چی داشت که تو معرفی کردی هر سری میریم گند میزنه به اعصابمون،

ولی بنظرم کلا آتلیه ها یکم بد قول هستن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

به نظرم خواهر شوهرتو بیخیال شو کاریه ک شده ...

هیچ وقت خواهر شوهرتو با خودت بد نکن صدماتشو بعدا میبینی ...

اتلیه تموم میشه اما خواهر شوهرت همیشه هست ...

حتما زمان پیگیری هر دفعه با شوهرت پیگیر کن ک بدونه چقد سخته اگه تنها بری یا زنگ بزنی بعد میگه حالا ک داد اما هر روز باهاش برو یا جلو روش زنگ بزن دعوا کن

زیر زیرک دهنشو سرویس کن بندازش جلو بهش بگو برو عکسامو ازشون بگیر وهروز به اتیله زنگ بزن باشون دعوا ک ...

اگه اینجوری کنم دو دیقه نشده طلاقم میدن . من جرات ندارم یه کوچولو جوابشونو بدم. پریروز سرما خورده بودم حالم شدید بد بود با اینکه میدونست پاشده اومده اینجا مهمونی بعدم میگه به مامانت زنگ بزن برات سوپ درست کنه بیاره

والا من یدونه پیش حلقه ام خواهر شوهرم  انتخاب کرده دارم خفه میشم همش میخوام عوض کنم بعد تو گذاش ...

حالا فکر کن لباس عروس و ارایشگاهو .... همه رو اون انتخاب کنه 

به نظر من راجبشون اصلا بد نگو ب شوهرت یا دعوا راه ننداز ... من همش همینکارو میکردم با اینکه اونا مق ...

منم دقیقا اوایل همین کارو میکردم.جوری شده بود که پدرشوهرم به خودش اجازه میداد اگه من خونشون کار نکنم باهام دعوا کنه . الان دیگه یه گوشمو در کردم یکی رو دروازه . ولی این موضوع بدجوری داره اذیتم میکنه

منم دقیقا اوایل همین کارو میکردم.جوری شده بود که پدرشوهرم به خودش اجازه میداد اگه من خونشون کار نکنم ...

خب از همون اول اشتباه کردی کار کن اما نه ک یکسره ..

کارای اسون یا بعضی وقتا ب رو خود نیار الان کاره یا پاشو برو دستشویی یا نماز ...

رفت و امدتم کمتر کن

شوهرتم حسابی تحویل بگیر 

بعد اون خودش هواتو داره 

مشکلم همینه که قبول نمیکنن عروس من بودم من باید انتخاب میکردم همش میگن کاری که ما کردیم درسته

بنظرم کاریه که شده فقط تند تند زنگ بزن و پیگیری کن و هر سری شوهرتم بردار ببر خودت تنها نرو شوهرتم هی ببر تا متوجه اشتباهش بشه و تند تر ایشالله عکسا و فیلماتون آماده بشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!