2777
2789
عنوان

از دست خواهر شوهر و اتلیه عروسی

691 بازدید | 31 پست

سلام.من تازه واردم😅😅به نی نی سایت خوش اومدم 😂😂 دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که هر دفعه با همسرم سرش دعوامون میشه و اونم اینه ک من موقع عروسی تقریبا هیچ چیزو انتخاب نکردم همه چیز رو خواهر شوهرام انتخاب کردن و من فقط از روی ادب سکوت کردم مثلا اتلیه رو خواهر شوهرم رفته قرارداد بسته بعدا من خبردار شدم . الان با اتلیه به مشکل خوردیم با اینکه یک سال و نیم از عروسیمون میگذره ولی هنوز کامل عکسامونو تحویل نگرفتیم.دائم هم سر این اتلیه با همسرم دعوا داریم.هر بار که میخوام بگم چرا اتلیه اینجوری کارامونو انجام میده اون ناراحت میشه .منم خیلی ناراحتم همش دوست دارم برم خواهرشوهرمو بزنم که رفته سرخود اونجا رو گرفته و از من هیچ نظری نپرسیده. به نظر شما میتونم از اتلیه شکایت کنم؟ میخوام یه کاری کنم که هم خواهرشوهرم بفهمه اشتباه کرده هم دلم خنک بشه .ولی نمیخوام دعوا راه بیافته اخه خواهرشوهرام خیلی دعوایی ان

تعداد رای : 8
نظرسنجی
۱
7
87%
۲
1
12%

مقصر شوهرته عزیزم باید از شما نظر میخواست نه از خواهرش مگه عروسی خواهر شوهرت بوده که همه چیزو ایشون انتخاب کرده؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برو اونجا ومجبورشون کن جلو خودت کارت رو انجام بدن

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

زیر زیرک دهنشو سرویس کن بندازش جلو بهش بگو برو عکسامو ازشون بگیر وهروز به اتیله زنگ بزن باشون دعوا کن وبعد به خواهرشوهرت زنگ بزن بهش بگو من دارم هروز زنگ میزنم دعوا ولی چون من طرف قراردادشون نبودم تو طرفشون بودی باید زنگ بزنی هروز سا بری دم انلیه تا عکسامون رو بدن ببین درگیر شکری که خوردش بکن بندازش جلو همین که درگیرش کنی وارامشش بهم بخوره انتقام بهتریه چون مسگی دعوای هستن

زیر زیرک دهنشو سرویس کن بندازش جلو بهش بگو برو عکسامو ازشون بگیر وهروز به اتیله زنگ بزن باشون دعوا ک ...

چه نظر خوبی 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

به نظر من راجبشون اصلا بد نگو ب شوهرت یا دعوا راه ننداز ...

من همش همینکارو میکردم با اینکه اونا مقصر بودن اما من بده بودم و مقصر ..

اما جدیدا هیچی نمیگم کارای کوچیکشونو گذشت میکنم میگم ارزش اعصاب خوردی و خراب کردن زندگیمو ندارن 

کارای بزرگشونم ب موقع با حالت خوب ب شوهرم میگم تازه سعی میکنم ب شوهرم اینقد محبت کنم ک اینطوری بیشتر هوامو داره ..

خواهر محبتای ما رو نمیتونه بکنه وقتی جذب تو بشه هواتو داره

اصلا راجعه به این قضیه با شوهرت بحث نکن 

به  خواهرشوهرت بگو شما که قرارداد بستی و من کاره ای نبودم حالاهم بی زحمت مشکل ما رو حل کن 

مرتب به خواهرشوهرت پیام بده 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی