2777
2789
عنوان

خانمای گلی ک کیش رفتن کمک=-O

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منوبار با تور رفتم اما تو سفر آخر فهمیدیماینآژانسای مسافرتی خیلی شارلاتان هستن .بهترین کار به نظرم اینه که خودتون اینترنتی از طریق اپلیکیشنها و سایای مختلف که هست هتلتون رو انتخاب و رزرو کنید از این روش همترانسفر رفت به هتل رو خواهید داشت .از طریق اپلیکیشن علی بابا و سپهر ۳۶۰ و...بلیط رو رزرو کنید .حالا نکته خوب اینکه خودتون رزرو میکنید اینه که مخصوصا برای برگشت هر چقدر صبر کنید به ساعت برگشتتون نزدیک بشید قیمت بلیطا بشکل جالبی پایین میاد

لطف کردی.فقط,ی سوال سه شب واسه کیش کافیه یا کمه؟

گلم به نظر من کمه،من آخر آبان کیش بود چهار شب و پنج روز به نظرم عالی بود،اخه واقعیتش قبلا سه روزه میرفتم خیلی فشرده و خسته کننده میشد ،اما این سری از لحاظ زمانی دستم باز بود و لازم نبود خیلی فشرده همه جاهارو برم😉البته باز ببین خودت چطور دوست داری،شاید توانایی شما با من متفاوت باشه و دیر خسته بشی

فدات شم میشه ی ذره دیگه از این هتل اطلاعات بدی مرسی

هر چي بگم كم گفتم عاليه واقعا الان كه برات گفتم دلم هواشو كرد 😁

نزديك درياس مراكز تفريحي داره مثل اسب سواري جت اسكي پاراسل  پيست دوچرخه سواري موتور سواري كافي شاپ داره داخل محوطه بيرونش كافه داره با قليون محيط زيبا خلاصه اينكه عاليههههه 

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند

هتل دریایی ترنج تمام واحد های هتل روی آب ساخته شده رو به غروب رو به دریا روب دریاچه که سوئئیت های رو به غروبش از همه گرونتره...

فضای بسیااااااار شیک آروووم...تمیز...استقبال فوردگاهی بینظیر با ی دوژ میان دنبالت و در نهایت احترام با مهموناشون برخورد میکنن...صبونه و نهار بوفه با حداقل 10 مدل غذا...موزیک زنده رستوران هم حتی روی آبه...

ی مساحتی از کف اتاقا شیشه ست ک میتونی دریا رو کاملا حس کنی....

ما ماه پیش بودیم 4 شب و 5 روز البته با تور و آفر تورمون 7 میلیون شد...

آرامش مطلق اگه میخوای فقط ترنج

هتل دریایی ترنج تمام واحد های هتل روی آب ساخته شده رو به غروب رو به دریا روب دریاچه که سوئئیت های رو ...

برای چند نفر هفت میلیون شد؟خرید نمیخوام برم فقط استراحتو تفریح میخوام چند ماهه پیش ترکیه بودم مسافرتم همش به خرید رفت الان پشیمونم

عزیزم فراموش کردم بگم ،راستی شایگان استفاده از استخر و سونا و جکوزی رایگانه،تو محوطه و پشت بام هم آلاچیق داره برای سفارش چای و قلیان و ....بعدم اینکه تو حیاطش یه غرفه هست میتونی دوچرخه و اسکوتر هم کرایه کنی .در نهایت یه سفر عالی با کلی خاطره خوب برات آرزو میکنم 🌹🌹