2777
2789
عنوان

خانمای گلی ک کیش رفتن کمک=-O

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 56 پست
چرا با تور نمیری؟

با تور میخوام برم ولی اژانسای اص فقط با چند تا هتل سه ستاره تور میزارن مثل پارسیان وابادگران.گفتم اطلاعات بگیرم حداقل هتل خوب انتخاب کنم.هتلاییم ک معرفی میکنن فقط با صبحانس میخوام ناهارم باشه ولی شامو دیگه بیرون باشیم نمیدونم رستورانای اونجا چ جوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا.کی شما اونجا بودی؟

من چهار سال پيش رفتم الان مطمعنا خيلي بهتر شده 

شبي پونصد تومن هزينش بود برا دونفرمون

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند
با تور میخوام برم ولی اژانسای اص فقط با چند تا هتل سه ستاره تور میزارن مثل پارسیان وابادگران.گفتم اط ...

مارينا هم صبحانه داره هم ناهار

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند
داریوش بهتره ارم هم غذاش خوبه

ارم من اسفند رفتم فقط صبحانه استفاده میکردیم البته رستوان گردانش رو امتحان نکردم آخه میگفتن فقط بخاطر گردان بودنش قیمتش بالاس و کیفتش خوب نیست.اما همون صبحانهاصلا جالب نبود ظروف همه زنگ زده بوی افتضاح تخم مرغ ...دختر چهارساله ام میگفت مامان بازم میخوایم بریم همون رستوران بوگندوئه

چ جوری میتونم منم خرید کنم راهنمایی کنی ممنون میشم

توی اینترنت ادر سایتا رو بزن میاد برات zoraq وalibabaبعد مبدا و مقصد روز رفت و روز برگشت و مشخص کن و تعداد افرادی که هستین برات میاد که بلیط چه ساعتایی هست اگه خواستی خرید کن فقط حواست باشه چارتر رو نمیتونی کنسل کنی وقتی خریدی

عزیزم من هتل پنج ستاره شایگان رو پیشنهاد میدم ،پرسنل مودبی داره ،از لحاظ تمیزی و شیک بودن هم راضی بودم،صبحانه هم مفصل هست،پیشنهاد میکنم اگه شایگان رفتین از اتاقهای ویلایی بگیرین،در ضمن دسترسی راحت به مراکز خرید هم داری ،به آسونی میتونی پیاده به مرکز خرید تجاری کیش،زیتون،پردیس،پانیذ بری،تقریبا به ساحل هم نزدیک هست و اگه اهل پیاده روی هستی میتونی با کمی پیاده روی به ساحل برسی،من هتل آرامش هم بودم که به نظرم متوسطه فکر کنم 3 ستاره هست.

بین این چندتا بهترینشو بگو لطفا اگه علت انتخابشم بگی ک ممنونت میشم

بسته به خودت داره ایران و سورینت داخل شهر هستن که میتونی بری پاساژ اما مارینا و داریوش کنار ساحل هستن و بازی ها و دوچرخه سواریا

البته با بچه کوچیک هر جا بخوای بری باید ماشین بگیری

اگه خیلی پولداری برو ترنج نفری 1700 به بالا هست

البته ماریتاهم 1100 میشه

ترنج واسه استراحت وآرامش گرفتن خوبه

اگه جایی روبخوای نهار همبده هتل پارمیس یادمه با نهار بود

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔