2777
2789
عنوان

خانمای گلی ک کیش رفتن کمک=-O

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار نفریم بعد غذا باید چیکار کنیم؟

غذا از هایپر مارکت کیش و هم رستوران های اطرافش میتونی تهیه کنی  . من تابستون کیش بودم الانم هواش عالیه هوای بهاریه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

گلم به نظر من کمه،من آخر آبان کیش بود چهار شب و پنج روز به نظرم عالی بود،اخه واقعیتش قبلا سه روزه می ...

ماه رمضون مشهد بودم سه شب بود خیلی کم بود وادم استرس تموم شدن زود مسافرتو داشت با اینک جای خاصی غیر حرم نمیشد با بچه رفت ولی کیش چون تاذحالا نرفتم گفتم بپرسم چند روز کافیه ؟

پس لباس گرم واسه بچم احتیاجی نیست دیگه؟

میخوای یکی ۲ دست ببر ولی کیش اصلا هواش سرد نیست هوای بهار داره . بعد اینکه برنامه نقش کیش از بازار دان کن خیلی خوبه مراکز خرید و رستوران ها رو توی این نقشه آورده

فدات ممنون

خواهش میکنم اگه میخواستی خونه بگیری باید به راننده تاکسی ها بگی بعد حتما چندتا خونه رو ببین بهترین و قیمت مناسب ترین بگیر توی کیش باید ۱ هفته باشی که خوب همه جا رو برگردی اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم

خوش بحالتون من تا حالا حتی مشهدم نرفتم...خدایا چرا انقد تبعیض. ..حسود نیستما ولی منم دلم میخواد

ببخشید اگه باعث شدم ناراحت بشی بخدا چون بار اولمه میرم کیش تاپیک زدم اطلاعات بگیرم قصد نداشتم باعث حسرت کسی بشم.معذرت میخوام عزیزدلم ایشالا شماهم قسمتت میشه میری زیارت