2777
2789

ممکنه اگه شد دراخر راهنماییم کنید؟ من نزدیک 10 روزی میشه ک بخاطر یه سری جروبحث باشوهرم اومدم شهرستان خونه ی مادرم اینا ، حالا گاهی وقتا اینجا بی تابی میکنم دلتنگ میشم گاهیم خسته وکلافه ، همسرم هرروز چندین بار زنگ میزنه ک با دوری کردن چیزی درست نمیشه و برگردم و همینطور هرروز هم من بیشتر کلافه میشم و هم اون،،من بهش گفتم یه چن روزی بره شهرمادرش اینا ک اونم حال و هواش عوض شه اما میگه تنهایی نمیرم و دل و دماغ ندارم ، حالا قرارشده این هفته بخاطر شرایط کارش بره سفر و خودش میگه ک ممکن نیس چن روز طول بکشه و درهمین حد گفت ومیدونم ک میخاد بره ، حالا دلم آشوبه ازینکه دلم براش تنگ میشه و خونم نیستم ک حداقل پیشش باشم تا وقتی ک خونست ، چون خودمم اومدم خونه ی مادرم یجورایی فعلا روم نمیشه بگم بیاد دنبالم چون شهرامون دوره از هم و ساعت ها باید تو راه باشه ، چیکار کنم میشه بگید بهترین تصمیم توو این شرایط چیه کلافم بخدا😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا جا شما بودم ،فردا برمیگشتم خودم ،انقد دنیا کوچیکه تا چشم بهم می‌زنیم عمرمون تموم میشه ،

همین الان خبر مرگ یکی از اقوام رو شنیدم ،به قدری دلم شکست ،میگم چقدر زود همه چی تموم میشه ،تو رو خدا قدر عزیزانمون رو بدونیم 😢

نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم درسته ک برگردم یا ن فقط میدونم در نبودش قراره دلتنگ شم چون تاالان حداقل ...

سلام عزیز دلم تا این دوری‌ها عادت نشده برای شوهرت به یه بهانه‌ای برگرد

به خدا جا شما بودم ،فردا برمیگشتم خودم ،انقد دنیا کوچیکه تا چشم بهم می‌زنیم عمرمون تموم میشه ،همین ا ...

ای خدا😔چرا عزیزم خدا بیامرزدش سر چی فوت کرد؟ 

منم از وقنی شوهرم گفته قراره از طرف کارش بره سفر همینطور بیقرارم😔

سلام عزیز دلم تا این دوری‌ها عادت نشده برای شوهرت به یه بهانه‌ای برگرد

سلام عزیزم خوبید؟ 

اون قراره این هفته بره سفر و نمیدونم بااین اوضاع دل آشوبم و دل نگران و دلتنگ .. قرازه باز تو خونه تنها شم

هیچ وقت دیگه از این اشتباهات یا بهتر بگم از این غلط ها نکن

رک بگم زندگی ای که بخوای از اول این طور شروع کنی برات نمی مونه

مسخره بازی در نیار و خونه رو ترک نکن،به این بلوغ برس که اگه بخاطر مسائل حاد مثل خیانت و کتک نیست ،نهایتا برو تو اتاق کمی قهر کن یا عادی کارهاتو کن ولی سرسنگین باش

الان هم برگرد و به روی خودت نیار چه کردی

دفعه بعد قهر کنی بهت زنگ نمی زنه،میذاره کنار

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم درسته ک برگردم یا ن فقط میدونم در نبودش قراره دلتنگ شم چون تاالان حداقل ...

اگه دلت نمی‌خواد مستقیم بهش بگی بیاد دنبالت میتونی به بهانه دکتر یا مدارک یا ..‌بهش بگی که باید برگردی خونه،هرچند اگه خودم باشم بهش میگم که بخاطر تو دلم خواسته برگردم اینجوری عزیز تر میشی و بیشتر به چشم میای عزیزدلم