2777
2789
عنوان

ممکنه چن لحظه به حرفام گوش کنید راجب زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 42 پست
ای خدا😔چرا عزیزم خدا بیامرزدش سر چی فوت کرد؟ منم از وقنی شوهرم گفته قراره از طرف کارش بره سفر همینط ...

یه دختر جوون ،یه بچه کوچک داره ،

هنوز علت مرگشو نمی‌دونم ،ولی خیلی ناراحت شدم 

مرسی بابت همدردیت ،خدا رفتگان تو رو هم بیامرزه ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید؟ اون قراره این هفته بره سفر و نمیدونم بااین اوضاع دل آشوبم و دل نگران و دلتنگ .. قر ...

عزیزم میتونی اگه دوست داری توروببره شهرخودش وبعد از اونجا بره باز خودت شرایط روبهتر می‌دونی 

خونه خودم و میتونم برم ، اما از لحاظ سفرِ کاری ک قراره بره مربوط ب من نمیشه و نمیتونم برم

برگشت برو ولی الان یه عکس اونجوری از خودت بگیر براش بفرست و باهاش آشتی کن همین الان

برگشت برو ولی الان یه عکس اونجوری از خودت بگیر براش بفرست و باهاش آشتی کن همین الان

میگه هرگز ازینجور عکسا نفرس تو گوشیم سیو میشه بعدا گوشیم میفته دست کسی عکسات و میبینن 😑همیشه در اکثر مواقع وقتی من خونه نیستم یا اون خونه نیس و دوره تصویری میگیریم دیگه تصویری راحتیم ... اما عکس (ازون عکسای باز و اینا) چون خودش میگه نمیفرستم

میفهممت که ادم گاهی دلش برای استقلال و راحتی مجردیش تنگ میشه ، منم شوهرم آدم معتقدیه و خیلی اوقات دلم میگیره و به این فکر میکنم که کار درستی کردم که ازدواج کردم با این اختلاف عقاید یا نه

ولی به این فکر کن که چه روزهای خوب و عاشقانه ای رو باهم گذروندین، چقدر علاقه بینتونه و آیا میتونی بازم اون حس ها و اون روزارو تجربه کنی یا نه

بنظرم زودتر به حالت های مختلفی که میتونی توی زندگیت داشته باشی فکر کن و ببین تصمیم نهاییت کدوم راهه

اگر دلت با همسرته زیاد برگشت به خونه رو لفتش نده، حیف زمانه که به دوری بگذره

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری