2777
2789
عنوان

ممکنه چن لحظه به حرفام گوش کنید راجب زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 42 پست
چقد حرفاتون قشنگ و دلنشین بود... میشه بپرسم همسر شما در چه حد معتقده؟

خانوادشون همه حجاب میگیرن جلوی نامحرم ولی خونواده ی ما حجاب در حد استین بلنده و روسری نداشتیم، اهل نماز و روزه هم هست که توی خونواده ی ما پنجاه پنجاهه

بهرحال توی این چندسال سعی کردیم باهم کنار بیایم ولی گاهی پیش اومده که به دعوا هم کشیده شده کارمون ولی علاقه ی زیادی بینمونه و سعی میکنیم گاهی من کوتاه بیام، گاهی اون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادشون همه حجاب میگیرن جلوی نامحرم ولی خونواده ی ما حجاب در حد استین بلنده و روسری نداشتیم، اهل ن ...

چقد مشابه من... سنتی ازدواج کردید؟ 

منم تازه عروسی کردم و تجربه ی زیادی از اختلاف و اینا ندارم چون قبل ازدواج باهم گل و بلبل بودیم و دغدغه ای ازین لحاظ نداشتیم اما الان گاهی اذیت میشم ولی خب انتخاب خودم بوده دیگه تهش همه میگن حق اعتراض نداری چون صفر تا صد خودت انتخابش کردی

چقد مشابه من... سنتی ازدواج کردید؟ منم تازه عروسی کردم و تجربه ی زیادی از اختلاف و اینا ندارم چون قب ...

ما توی دانشگاه باهم اشنا شدیم

من چون انتخاب خودم بوده هیییچوقت بدیها و اختلافاتو جلوی خونواده م نگفتم و همش سعی کردم اگر جایی برخورد خونواده ها باهم باعث اختلاف میشد، از هم دورشون نگه دارم تا اعصابمون اروم بمونه

بنظرم حالا که خودت خواستیش بهترین کار اینه که تنها تصمیم بگیری و اختلافات زندگیتو از خونواده ت مخفی تر نگه داری

سعی کن از خوبیاش بگی تا اونا هم خوششون بیاد و بیشتر احترامشو نگه دارن

مگر اینکه واقعا دیگه نمیخوایش 

ببین برات یه مثال بزنم از کنار اومدنمون باهم، دیروز میخواستیم بریم مهمونی سمت خونواده خودم، شوهرم با لاک زدن مخالفه، خواستم یه لاک قرمز بزنم، کلی عصبانی شد که این جلفه و من خوشم نمیاد اصلا از لاک، گفتم ببین نه حرف تو نه حرف من، یه لاک رنگ ملایم میزنم که جلوی خونواده م خوب باشه و باهاشون متفاوت نباشم ولی رنگشم جلب توجه نکنه که تو بدت بیاد

خلاصه باید ازین سیاست ها بخرج بدی که هم زندگی شخصیتو اداره کنی، هم ارتباطت با خونواده ت

ما توی دانشگاه باهم اشنا شدیممن چون انتخاب خودم بوده هیییچوقت بدیها و اختلافاتو جلوی خونواده م نگفتم ...

چ خوب عزیزم انشاالله 120 سال باعشق کنار هم زندگی کنید❤️من همون لاکِ ملایمم خوش نمیاد درحدیه برق ناخن خوشش میاد 😅میگه اگ قراره تیپ بزنی و دلت ارایش غلیظ و لاک غلیظ و اینا خاست تو متاهلی پس وقتایی ک خونه ای فقط واسه خودم این کارو بکن خیلیم قشنگخ و فلانه اما میریم بیرون ارایشت ملایم باشه لاک نزن و سنگین باش...ما تا پایانه دوران دوستیمون من من پوششم خیلی آزاد بود و خودشم میدید اما خب ازدواج ک کردیم گیرداد ک اینطوری نمیشه من شرق و تو غرب باشی... حالام یهویی ازون حالت قبلم ب این حالت رسیدم و اختلافامون گاهی بالا میگیره استانه ی تحملمو از دست میدم واقعا و نیاز ب ارامش و یجورایی سوخت گیری پیدا میکنم ...خیلی خوب میشد ک قبل ازدواج ادما همه ی جوانبو سوایِ بر عشق و دوسدااشتن میسنجیدن ینی یجورایی همون هرکی با هم کفو خودش باشه اما خب گاهی ک پایِ علاقه میاد وسط ادم خیلی چیزارو نادیده میگیره و تهشم چون دیگه انتخاب خودت بوده مجبوری بشینی و درست کنی همه چیو و بپذیری ک تموم شده دیگه

چ خوب عزیزم انشاالله 120 سال باعشق کنار هم زندگی کنید❤️من همون لاکِ ملایمم خوش نمیاد درحدیه برق ناخن ...

دقیقا همین طوره که میگی، آدم باید قبل از ازدواج منطقی تر فکر کنه ولی متاسفانه علاقه ی زیاد باعث میشه که آدم سختی های بعدش رو نبینه و بعدش ناچاری بخاطر زندگی و علاقه و وابستگی شدیدتری که پیدا کردی با مشکلاتی کنار بیای که خیلیا اصلا نمیدونن چیه

خیلی خوب درکت میکنم، منم قبل از ازدواج خیلی آزادتر بودم، نمیدونم چرا این مردا اول از ما همینجوری خوششون میاد، بعدش میخوان مارو معتقد کنن 😆😆

عزیزدلم من خیلی حس خوبی بهت دارم، قبلا هم توی تاپیک هات بودم، احساس میکنم مثل خواهر کوچیکترمی، منم برات دعا میکنم که زودتر زندگیت به آرامش برسه و خوشبخت و شاد باشی ❤️❤️❤️

دقیقا همین طوره که میگی، آدم باید قبل از ازدواج منطقی تر فکر کنه ولی متاسفانه علاقه ی زیاد باعث میشه ...

اره میدونی چیه اولش مرداهم داغن و دو آتیشه و ب فکر بدست اوردنه عشقشون هستن فقط و وقتی طرفوبدست میارن تازه یادشون میاد ک باید گیر بدن و درخاستاشونو بگن😅پسرا هرچقدم ادعاای معتقد بودنو و پختگی کنن تهش خام هستن...

قربونت برم عزیزم بخدا منم نسبت بهتون و حرفایی ک میزنید حس خوبی دارم ممنون ک انقد متین و خوش صحبتید😍

اره میدونی چیه اولش مرداهم داغن و دو آتیشه و ب فکر بدست اوردنه عشقشون هستن فقط و وقتی طرفوبدست میارن ...

مرسی عزیزم از تعریفایی که ازم کردی، تو هم خیلی مهربون و دوست داشتنی هستی ❤️

راستی یه تجربه دیگه هم بهت بگم و برم بخوابم 😄 هروقت خیلی بهت فشار اومد توی زندگی ، به این فکر کن که اگر مجرد بودی چه چیزای خوب و چه حسای خوبی که الان داری رو نداشتی، مطمئنا یه چیزایی یادت میاد و فشار و  عصبانیتت فروکش میکنه 😄

خوشبخت باشی عزیزدلم ❤️

ب نظر منن نباید هیچوقت خونه رو ترک کنی

عزیزم گویا گفتن ک شما مجاری آشنا شدید

میشه یادم بدی 

چیکار کنم تو اینستا ک اونی ک میخوام بهم پیشنهاد آشنایی بده؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ب نظر منن نباید هیچوقت خونه رو ترک کنیعزیزم گویا گفتن ک شما مجاری آشنا شدیدمیشه یادم بدی چیکار کنم ت ...

بله مجازی آشنا شدم و خب طول نکشید خیلی و ما همدیگرو میدیدیم حتی با وجوده اینکه شهرامون ازهم فاصله داشت...

چی یاد بدم عزیزم؟ همو فالو دارید؟ ببین اول هرچی قسمتتع انشاالله همون میشه ولی خب ببرش تو لیست دوستای صمیمیت و عکس خودت رو بزار یا یه استوری بزار یه متن سوالی بپرس ک شاید ریپ زد و صحبت کردید ... آشناییه ما از اینستا نبود عزیزم و خیلی اتفاقی بود و یهویی ...

ب نظر منن نباید هیچوقت خونه رو ترک کنیعزیزم گویا گفتن ک شما مجاری آشنا شدیدمیشه یادم بدی چیکار کنم ت ...

فقط یه چیزی... هرگز خودتو مشتاق و هیجان زده نشون نده اوایل هم خیلی پیگیر و راحت نباش باهات... ازت خوشش ک بیاد خودش پیگیرت میشه و ولت نمیکنه... پسرا هرچقد بدوی سمتشون مث سراب ازت دور میشن( اینا البته تا قبل ازدواجه ها)

دیگ باقیشم بستگی ب دوس داشتنه جفتتون داره ک چقد همو بخاید