2777
2789
عنوان

با صاحبخونه ی بی درک چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 52 پست
خوب اگه خونشه مستاجر چرا اورده

همینو بگو ما گناه نکردیم که مفتی هم نشستیم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیالت راحت باشه جای اشپزیشونو تغییر نمیدن مجبوری جای خوابتو عوض کنی

اخه کل خونه بو میگیره وگرنه برام مهم نبود

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
من دوماهمه شوهرم گف همین یه ماه فقط اینجا آشپزی نکنین گفتن باشه دوباره کار خودشونو میکنن

سعی کن تحمل کنی تا یه جای بهتر پیدا کنید 

تا اون موقع تحمل کن 

یه اسپری هوا که حالت رو بد نکنه بزن 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

درزگیر بزار بین پنجره یه ملحفه یا یا طلق نسوز هم بزن که محکم بگیرتش بعدم‌پرده بزن هم از سرما جلوگیری ...

پرده زدم پنجره رو از هواکش دستشویی هم بو میاد

ما الان تو سالن میخوابیم طبقه ی اخریم همسایه هامون هرچی درست میکنن از کانال کولر بوش میاد خونه ی ما

منم قبلا بو می‌ومد مشکلی نداشتم ولی الان باردارم حالم بهم میخوره

اره گاز و وسایلش گذاشته انباری آشپزی میکنه که خونه ش چربی نگیره

خونه با صاحبخونه مفت نمیارزه .خونه قبلیم هر روز خدا با صاحبخونه دعوا داشتم تازه به شوهرم میگفتن پسرم فکر کن هر شب یکی از پسراش زنشو ساعت 2 شب تنها میذاشت با بچه هاش میومد شب نشینی همه رو کلافه کردن این خانواده .روزای اخر گفتم حلالتون نمیکنم اگه تو زندگیتون گرهی افتاد کارمای کار خودتونه الانم گاهی به شوهرم زنگ میزنن میگن بده خانومت اما دلم باهاشون صاف نمیشه

خونه با صاحبخونه مفت نمیارزه .خونه قبلیم هر روز خدا با صاحبخونه دعوا داشتم تازه به شوهرم میگفتن پسرم ...

واقعا اصلا نباید خونه ای که نزدیک صاحبخونه س رو بگیری چون ن میتونی چیزی بگی ن حرفی

سعی کن تحمل کنی تا یه جای بهتر پیدا کنید تا اون موقع تحمل کن یه اسپری هوا که حالت رو بد نکنه بزن

الان اومدم لای در حال خوابیدم 

خونه با صاحبخونه مفت نمیارزه .خونه قبلیم هر روز خدا با صاحبخونه دعوا داشتم تازه به شوهرم میگفتن پسرم ...

ماهم خیلی اذیت کردن آخر سر

اولش که همه کارها انداختن گردنمون

آخرش چیزهایی که خراب بود و پول‌های پرداخت شده رو از پول پیش برداشت 

من خودم ز زدم بعدا 

کلی عذر خواهی کرد منم گفتم باشه