2777
2789
عنوان

با صاحبخونه ی بی درک چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 52 پست
ماهم خیلی اذیت کردن آخر سراولش که همه کارها انداختن گردنمونآخرش چیزهایی که خراب بود و پول‌های پرداخت ...

برا ما خیلی نانردی کردن سر پول پیشی که دستشون داشتیم بخدا یه خط رو دیوار ننداختیم خونه رو براشون اباد کردیم اخرش باز یه مبلغی برداشت الان متوجه شدم مستاجری بعدی دو تا بچه شیطون داره اینا رو کلافه کرده

ماهم خیلی اذیت کردن آخر سراولش که همه کارها انداختن گردنمونآخرش چیزهایی که خراب بود و پول‌های پرداخت ...

من حالا قبلا مشکلی نداشتم با بو و سرو صداها

الان همین یه ماه رو گفتیم رعایت کنن که مهم نبوده براشون

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قبل خونه گرفتن همه جوانبو بسنجید متاسفانه بعضیا بیشعورن هر چیم تذکر بدی باز اهمیت نمیدن

قبلش باردار نبودم الان حساس شدم ب بوها😔

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
واقعا اصلا نباید خونه ای که نزدیک صاحبخونه س رو بگیری چون ن میتونی چیزی بگی ن حرفی

اره چیزیم بگی زبونشون درازه

مادرشوهر سابق من یه سه طبقه داشت یکیش ما میشستیم یکیش خودش یکیم میداد مستاجر 

یعنی روااااانی میکرد هر مستاجریو ک میاورد 

اره چیزیم بگی زبونشون درازهمادرشوهر سابق من یه سه طبقه داشت یکیش ما میشستیم یکیش خودش یکیم میداد مست ...

اره بخدا فک کن معده خالی باشه بو پیاز داغ بپیچه تو خونه 

خدا ازش نگذره خو آشپزخونه داری تو آشپزخونه غذا بپز هودم بزن 

بارداری به کنار کی دوس داره بوی غذای همسایه مدام تو خونش باشه

حالا اینا هیچی همش تو انبارین ما یه دستشویی راحتم نمیتونیم بریم چون قشنگ صداها میره