2777
2789
عنوان

با صاحبخونه ی بی درک چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 52 پست
تو سالن بخواب فعلا...انگار اونجا رو مطبخ کردن

از تو هواکش دستشویی هم بو میاد آخه کل خونه رو بو برمی‌داره الان اومدم تو تو حال درو باز کردم جلو در خوابیدم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجره رو ببنن تو حال بخواب

پنجره بسته س از هواکش دستشویی از خود پنجره بود میاد 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
از تو هواکش دستشویی هم بو میاد آخه کل خونه رو بو برمی‌داره الان اومدم تو تو حال درو باز کردم جلو در ...

بخاطر بارداری حق دارید که حساس بشید

ولی خب اصلا صاحبخونه و مطبخ و انباری نه!!

ممکنه از خونه هر همسایه ای بوی غذا و چیزای دیگه بیاد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
جا به شو تا دوران حاملگی بهت سخت نگذره اینا شعور ندارن تا وقتی اونجایی اذیت میشی

من دوماهمه شوهرم گف همین یه ماه فقط اینجا آشپزی نکنین گفتن باشه دوباره کار خودشونو میکنن

تو انباری غذا درست میکنن؟

اره گاز و وسایلش گذاشته انباری آشپزی میکنه که خونه ش چربی نگیره

چقدر هم که آشپزخونه سرو صدا داره جدا از بوشخدا بهشون فهم و شعور بده

اره بخدا صب تا خوده شب همینه وضع ما