بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 عنوان میکرونیدلینگ پوست 118 بازدید | 17 پست خانما کسی پوستشو میکرو کرده؟من سه روز از میکروم گذشته تو این سه روزم آب نزدم به پوستم زینک اکساید زدمامروز رفتم حموم ولی هنوز پوست های قبلی نریختنچی بزنم زود بریزن کاربری دست چندنفره✌🏻 دیروز | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4230 کاری نمیشه کردخودش باید بریزه دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 کاری نمیشه کردخودش باید بریزه میدونید تا چند روز دیگه ممکنه بریزه؟بیرون خونه کار دارم صورتمم ملتهب و همچنان لک دار کاربری دست چندنفره✌🏻
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4230 میدونید تا چند روز دیگه ممکنه بریزه؟بیرون خونه کار دارم صورتمم ملتهب و همچنان لک دار دست میزنی خشکه پوستت؟عمیق زد برات؟من تکنسین زیباییم دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 دست میزنی خشکه پوستت؟عمیق زد برات؟من تکنسین زیباییم اره خشکه جاهایی که پوست موندهولی جاهایی که پوستا رفتن خیلی اوکی و نرمهعمیقم زدن کاربری دست چندنفره✌🏻
yadgarsalari66 عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 784 مگه میشه سه روز آب نزد؟ شاید پوسته ریزیت جزییه زیاد حاد نیست
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 مگه میشه سه روز آب نزد؟ شاید پوسته ریزیت جزییه زیاد حاد نیست به من که گفتن نزن منم نزدم کاربری دست چندنفره✌🏻
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 زود نیست بعد یک هفته میرفتی حموم جدی؟سه روز گفتن آخه کاربری دست چندنفره✌🏻
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4230 اره خشکه جاهایی که پوست موندهولی جاهایی که پوستا رفتن خیلی اوکی و نرمهعمیقم زدن اگه خیلی خشکه فردا یا نهایتا پسفردا میریزه اون جاهایی ک نرم شده لک نشده پوستت یا مثلا تیره باشه؟ترمیم کننده میزنی دیگه؟ضدآفتاب هم همینطور حتی تو خونه دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 اگه خیلی خشکه فردا یا نهایتا پسفردا میریزه اون جاهایی ک نرم شده لک نشده پوستت یا مثلا تیره باشه؟ترم ... آخ مرسی واقعانه تیره و لک نشده شفاف شفافه کاربری دست چندنفره✌🏻
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4230 آخ مرسی واقعانه تیره و لک نشده شفاف شفافه خب خداروشکر ن نگران نباش اصلا اوناهم بزودی میریزه عزیزم دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بندانگشتی۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 857 من یک هفته بهم میگن برو من پوستم چربه همینجوریشم جوش زدم بازنرم که دیگه هیچی کاربری دست چندنفره✌🏻
کاسپینmar عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 1976 برای چی انجام دادی عزیزم من جای جوش فرو رفته دارم ولی میگن با این نمیره جای جوشام زیاد عمیق نیست ولی خوب تعدادشون زیاده