2777
2789
عنوان

قشر کاسب

136 بازدید | 10 پست

چرا بعضی کاسبا اینجورن و آدم رو خنگ فرض میکنن؟

رفتیم چکمه بخرم واسه پسرم تو ویترین نشون دادم میگم قیمتش چنده، میگه به به چه انتخااابیی بیا تو بیاااا تووو

رفتیم داخل میگه کدومو گفتین 😐😐

یا رفتارای از رو اجبار که اولش تحویل میگیرن بعد که نمیپسندی جواب خداحافظی رو هم نمیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحافظی توسرشون بخورهاگه پسندیدی مناسب بودخریدکن

قبلا اگه چند تا پرو میکردم و نمیپسندیدم میموندم تو رودروایسی و میخریدم، از وقتی تصمیم گرفتم این اخلاقمو بزارم کنار تازه با واقعیت مواجه شدم 😂

جنسا تو بازار خیلی اشغالن والا

بله اینطوریه بیشتر ، میخان یه شبه ، ره صد ساله برن و دستشون به جاهای بلند نمی‌رسه و زورشون فقط به مشتری میرسه . تو این مواقع بنظرم  بایه ممنون و مرسی و ..... پسند نکردم و باید خرید نکنی و از مغازه بیرون بیایی.حقیقتا حالا اونایی که بالا بالا هستن به کنار ،  بیشتر مردم هم به هم رحم نمیکنن. 

بله اینطوریه بیشتر ، میخان یه شبه ، ره صد ساله برن و دستشون به جاهای بلند نمی‌رسه و زورشون فقط به مش ...

تلافی اوضاع بد اقتصادی و مشتری نداشتن رو میخوان از همون یه مشتری دربیارن

تلافی اوضاع بد اقتصادی و مشتری نداشتن رو میخوان از همون یه مشتری دربیارن

همینطوره . کلا باید از کسی خرید کرد چشم و دلش سیر باشه و قیمت فضایی نده . بنظرم از چن جا بپرس و قیمت به دستت بیاد بعد خرید بکن . گاهی تو مکانهای پرتردد مثل بازار ، من تجربه ام اینو میگه قیمت رو خیلی بالا میگن تا بفرض از یه خیابون تک و توک مغازه داشته باشه و خرید بکنی چون میگن این مکان ها ، طوری هست که همه مجبورن بیان واسه خرید. 

من وقتی تنهایی میرم خرید مجبورم سر همین اولین چیزی ک پرو کردم رو بخرم اما وقتی با مامانم میرممممم یا ابولفضل ۵۰۰ تا پرو میکنم میگه نه هیچ کدوم خاص نبود مغازه بعدی😂😂

من وقتی تنهایی میرم خرید مجبورم سر همین اولین چیزی ک پرو کردم رو بخرم اما وقتی با مامانم میرممممم یا ...

واقعا هم خاص نیستن، شبیه همون چیزایی هستن که تو کمد داریم و نمیپوشیم

واقعا هم خاص نیستن، شبیه همون چیزایی هستن که تو کمد داریم و نمیپوشیم

من یه مدته با یه تولیدی آشنا شدم مغازه نیست انباره 

مال دوست پدرم هست یه زیر زمین خیلیییی بزرگ پر از لباس های بسته بندی شده برای فرستادن به بقیه شهرا

میرم اونجا خرید میکنم عالیه لباساش فقط انتخاب سخته چون رگال نداره