دوستم چند وقت قبل تعریف کرد که یکی ازآشناهاشون داشتن میرفتن مسافرت مشهد...ازکویر داشتن رد میشدن..شب بوده وخودشون یه ماشین تنها بودن...زن وشوهر ویه پسربچه سه چهارساله...توی مسیر درحال عبور بچه جیشش میگیره وبه مامانش میگه...خلاصه اینها می ایستن کنار جاده تابچه کارشو بکنه...زنه به شوهرش میگه بره ازتوی جعبه عقب آب بیاره...اقاهه هم میره وآب رو پیدا نمیکنه..وزنشو صدا میزنه...خانومه هم چند ثانیه بچه رو تنها میزاره میره کمک شوهرش آب بیاره..وتا برمیگرده میبینه بچه نیست...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند سال پیشم یه خانواده میرن جنوب تو راه تقریبا نزدیکای یزد که کویره بچه دوساله جیش داشته کنار جاده وایمیستن خانومه در رو باز میکنه فقط بچه رو میگیره بیرون که جیش کنه یه حیوون که میگفتن یه چیزی شبیه مار وسوسمار بوده از تو شن ها میاد بیرون بچه رو از دست زنه میکشهو جلو خودش میخوره بیچاره زنه صدای خورد شدن استخونای بچشو شنیده بوده میگفتن دیوونه شده بستریش کردن