2821
2789
عنوان

بتا۱۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 81 پست
ممنون خانوم مهربون

قربونتون برممم خودتون مهربونید منو مهربون میبینید توروخدا دعا کنید هرکسی نینینی میخاد خدابهش بده انتظار خیلی سخته

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
هفته پنجم نیستم فک کنم من نهایتا اگ باشه هفته سوم باید باشه من۲۹ ابان اخرین پری بوده ک این ماه نشدم ...

اگه 29 آبان بوده که یه هفته تاخیر نداشتی عزیزم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قربونتون برممم خودتون مهربونید منو مهربون میبینید توروخدا دعا کنید هرکسی نینینی میخاد خدابهش بده انت ...

خدا نکنه عزیزم

انشاالله ک همه به آرزوشون برسن و انشاالله خدا این رحمتارو به همه بده

هفته پنجم نیستم فک کنم من نهایتا اگ باشه هفته سوم باید باشه من۲۹ ابان اخرین پری بوده ک این ماه نشدم ...

ها 29 ابان هنوز موعدت نشده که 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

پریودت چ جوری بود؟

آخه منم افتادم رو خون ریزی فک کردم پریود شدم نگو حامله م.بعد که دیدم خون ریزیم در حد پریود نیس و مشکوکه رفتم آزمایش دادم که دیدم باردارم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
آره گلم. یه نی نی دارم. پسره. از هفته 8 تا 14 خیلی کم مثلا هفته ای دو بار تهوع داشتم. به چیزای ترش ش ...

عزیزمممم بارداری تیکرتو متوجه نشدم انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد سزارینی یا طبیعی؟

من هم به غذاها شیرین هم شور میل دارم گاهی وقتا دلم اب انار و البالو میخاد ولی یهو هم از بین میره نمیدونم چرا انواع مزه ها رو دلم میخاد

شوهرم میگه قاطی کردی؟دیشب ی لحظه گفتم نکنه دوقلو باشه ک اینجورم!!!

آره عزیزم دیگه دارم میمیرم سنگین شدم نمیتونم تکون بخورم 

اخيييي تازه ميخواد دردسرا شروع بشه ولي مي ارزه😂😻😚

منم اگه حامله بودم الان ٥ماهم بود سقط كردم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

29 ابان.اخرین.پریودت بوده؟؟؟

یعنی الان 13روزه از پریود قبلیت میگذره

چجوری میگی یه هفته از موعدت گذشته؟؟؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...