2821
2789
عنوان

پسر همکلاسیسییم

644 بازدید | 67 پست

چند وقتیه باهم صحبت میکنیم بعد بیشتر در رابطه با درسه اما گاهی وقتا شوخی میکنیم یا مثلا میگه تو خوشگلی قد بلندی و این حرفا

بعد ینی ی حرفایی زده ک بنظرم نشونه ی خوشش اومدنم ک نباشه نشونه توجه هست!

خلاصه منم ازش خوشم اومده قبلا پیشنهاد بیرون رفتن داد با شوخی گفتم نه و الان چن روز بشه پیام نده ناراحت میشم دلم میخاد باهم رابطه داشته باشیم و اینا چیکار کنم🥲

خب توهم زیرکانه بهش پیام بده و سر صحبتو باز کن

ولی دیگه خودتو سبک نکن

الانم خیلی زوده واسه بیرون رفتن. اگه قصدتون جدی نیست اصلا بنظرم بیرون نرید

اگه هم جدیه بزارید وقتی که خانواده هاتون خبر دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توهم زیرکانه بهش پیام بده و سر صحبتو باز کنولی دیگه خودتو سبک نکن الانم خیلی زوده واسه بیرون رفتن ...

خب اول باید اشنا بشیم اصلا همو ببینیم اوکی هستیم یا نه خانواده چرا

هیچ کاری نکن تا زمانی هم که پسره زل نزده تو چشمات نگفته من ازت خوشم میاد میخوام باهم باشیم هیچ فکری نکن اجازه هم نده پا در هوا وسط یه رابطه ی بلاتکلیف که هیچ اسمی نداره نگهت داره

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

خودت هم پیام بده

وقتی اون پیام میده و در ارتباط هستید

یکبار صرفا جنبه حال و احوال پیام بده 😊

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

هیچ کاری نکن تا زمانی هم که پسره زل نزده تو چشمات نگفته من ازت خوشم میاد میخوام باهم باشیم هیچ فکری ...

خب من دلم میخاد باش وارد رابطه بشم اونم طوری رفتار میکنه انگار اینو میخواد ولی خب سرکلاسم که درست همو ندیدیم بنظرم باید اشنا بشیم اول بعد وارد رابشه بشیم

خودت هم پیام بده وقتی اون پیام میده و در ارتباط هستید یکبار صرفا جنبه حال و احوال پیام بده 😊

اره اینطوری هم شده پیام دادم ولی نمیدونم چیکار کنم اون گرم تر بشه یا اصلا کاری ازم ساخته هست یا نه اگه گفت بریم بیرون برم باهاش یا نرم

اره اینطوری هم شده پیام دادم ولی نمیدونم چیکار کنم اون گرم تر بشه یا اصلا کاری ازم ساخته هست یا نه ا ...

ببین اگر نری خوب اونم ادمه دیگه دو بار میگه دیگه نگاتم نمیکنه چرا نری خوب؟

مگه بچه اید؟خوب میرید آشنا میشید

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

ببین اگر نری خوب اونم ادمه دیگه دو بار میگه دیگه نگاتم نمیکنه چرا نری خوب؟مگه بچه اید؟خوب میرید آشنا ...

منم نظرم همینه اما همینجا یکی از کاربرا میگه که تا بهت نگفته من ازت خوشم میاد و بیا وارد رابطه بشیم باهاش نرو بیرون🙁

خب من دلم میخاد باش وارد رابطه بشم اونم طوری رفتار میکنه انگار اینو میخواد ولی خب سرکلاسم که درست هم ...

بهش فضا بده که بتونه پیشنهاد بده ولی نشون نده که منتظرشی

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

منم نظرم همینه اما همینجا یکی از کاربرا میگه که تا بهت نگفته من ازت خوشم میاد و بیا وارد رابطه بشیم ...

هرکسی نظری داره دیگه

ولی کسی اول کار نمیاد پیشنهاد بده خیلی ها آشنا میشن و بعد میگه

منطقیش از نظر من اینه همون اول چی بگه

خب اول باید اشنا بشیم اصلا همو ببینیم اوکی هستیم یا نه خانواده چرا

بنظرم اینو باید تلفنی فهمید

من اعتقادی به چت ندارم بنظرم نمیشه طرف رو خوب شناخت ولی بیرون رفتن اونم از الان زوده

مخصوصا اگه شهر کوچیک هستید. و البته بستگی به اعتقاداتتون هم داره

منم نظرم همینه اما همینجا یکی از کاربرا میگه که تا بهت نگفته من ازت خوشم میاد و بیا وارد رابطه بشیم ...

چند سالتونه ؟

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋