2821
2789
عنوان

بتا۱۰۰۰

1694 بازدید | 81 پست

سلام دوستان ی هفته از پریودم میگذشت ک رفتم ازمایش باردارم و بتام۱۰۰۰ هست مشکلی هست؟یا چند هفتست ک از بارداریم میگذره بالا بوده؟یا طبیعیه؟لطفا کسایی ک تجربه دارن بگن ممنون میشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبیعیه عزیزم.مبارکه.تو هفته پنجم بتا حدود همین مقداره

هفته پنجم نیستم فک کنم من نهایتا اگ باشه هفته سوم باید باشه

من۲۹ ابان اخرین پری بوده ک این ماه نشدم

سلامت باشی

من روز موعد پری رفتم 200 بود. بعد هر 24 تا 48 ساعت دو برابر میشه. الان حداقل چیزی که میشه گفت اینه که حداقل یه نی نی داری. حالا دو سه هفته دیگه برو یه سونو . تا معلوم بشه یه نی نی داری یا دو تا. 

یا ابوالفضل دوقلو نمیخام  انشاالله همون ۵هفته باشه از کجا بفهمم چند هفتنه؟

منم خیلی وارد نیستم رفتم تو نت درباره عدد بتا خوندم نوشته زیر 5 عدم بارداری هست و از عدد 20 به بالا بارداریه و و هر48 ساعت عدد بتا دوبرابر نیشه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
من روز موعد پری رفتم 200 بود. بعد هر 24 تا 48 ساعت دو برابر میشه. الان حداقل چیزی که میشه گفت اینه ک ...

مرسی عزیزم از جوابت پس اگ اینطوره ک من ی هفته بعدش رفتم پس ۱۰۰۰طبیعیه

من روز موعد پری رفتم 200 بود. بعد هر 24 تا 48 ساعت دو برابر میشه. الان حداقل چیزی که میشه گفت اینه ک ...

من امروز صبح موعدم بوده و نشدم شما میدونی بیبی چک چند روز بعدش قطعی معلوم میشه نبنی دارم یانه؟

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

جونم ٥روز ديگه مامان ميشي😱😻؟

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️