2821
2789
عنوان

ترو قران بیاین

288 بازدید | 25 پست

بچه ها من همسر نازنینمو 113 روز پیش از دست دادم افسردگی شدید گرفتم وزن کم کردم موهام سفید شده هر کی میبینتم فکر میکنه مریضی گرفتم همسرم خیلی نازنین بود خیلی شریف بود همه از رفتنش داغ شدن چه برسه من بدبخت،همسرم خیلی قرص خواب میخورد تلاش منم برای ترک این کار فایده نداشت به شدت خوابش سنگین بود طوری که هر چقد سر و صدا میکردم بیدار نمیشد اون شب همسرم مثل همیشه زودتر خوابید و چند ساعت بعد که رفتم بخوابم دیدم هر چقد صداش میکنم جواب نمیده من فکر کردم خوابه در صورتی که بی هوش بود اگه زنگ میزدم اورژانس ممکن بود زنده بمونه؟؟قاتلش منم؟؟؟؟

وای عزیزم توروخدا اینطوری فکر نکن🥺

هرکس یه قسمت و تقدیری داره اصلا دست تو نیست

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا خدا رحمتشون کنه و خدا به شما و عزیزانتون صبر بده . یه چیزی یادتون باش . البته شاید این صحبت من مناسب نباش ، ولی یادتون باش وقتی ادم پیمانه عمرش سر اومد ، دیگه هر کاری بکنند دیگه موندنی در کار نیست

این چ فکریه عزیز من مگه ایشون خودکشی کردن خدا رحمتشون کنه روحشون شاد شما هم لطفا اگ میتونید موقعیت دارید برید شیراز دکتر رابرت فرنام یکی از بهترین دکتر ها هستن امیدوارم ک حال دلتون خوب بشه این فکرا رو هم نکن پدر منم قرص خواب میخوره ولی اینجور نیس دیگه خواست خداست

چ قرصی میخوردن؟

تسلیت میگم بهتون بخاطر از دست دادن همسرتون و امیدوارم خدا ایشون رو مورد رحمت خودش قرار بده و صبر به شما بده..

نه، اصلا تقصیر شما نیست. شما به هیچ وجه کوتاهی نکردین. شما از روی مهربانی ایشون رو صدا نزدین که بد خواب نشن. هرکسی دیگه هم بجای شما بود، یقینا همین کاری رو انجام میداد که شما انجام دادین. مجددا تسلیت عرض می کنم خدمتتون.

کاربر آقا هستم..

خدا رحمتش کنه و به دلت صبر بده عزیزم

مرگ و زندگی همه ما دست خداست شما چه تقصیری داری گلم اصلا از این فکرها نکن برای شادی روحش قرآن بخوان و صلوات بفرست منم براش فاتحه میخونم

تسلیت میگم عزیزم .اما همون قرصها کبدش رو از کار انداخته .ربطی به تو نداره

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

کنار قرص، چیز دیگه ای مصرف نمیکرد؟ عمرش به دنیا نبوده تقصیر تو نیست غم آخرتون باشه😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍