2821
2789
عنوان

بتا۱۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 81 پست
ممنون خانوم مهربون

قربونتون برممم خودتون مهربونید منو مهربون میبینید توروخدا دعا کنید هرکسی نینینی میخاد خدابهش بده انتظار خیلی سخته

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
هفته پنجم نیستم فک کنم من نهایتا اگ باشه هفته سوم باید باشه من۲۹ ابان اخرین پری بوده ک این ماه نشدم ...

اگه 29 آبان بوده که یه هفته تاخیر نداشتی عزیزم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قربونتون برممم خودتون مهربونید منو مهربون میبینید توروخدا دعا کنید هرکسی نینینی میخاد خدابهش بده انت ...

خدا نکنه عزیزم

انشاالله ک همه به آرزوشون برسن و انشاالله خدا این رحمتارو به همه بده

هفته پنجم نیستم فک کنم من نهایتا اگ باشه هفته سوم باید باشه من۲۹ ابان اخرین پری بوده ک این ماه نشدم ...

ها 29 ابان هنوز موعدت نشده که 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

پریودت چ جوری بود؟

آخه منم افتادم رو خون ریزی فک کردم پریود شدم نگو حامله م.بعد که دیدم خون ریزیم در حد پریود نیس و مشکوکه رفتم آزمایش دادم که دیدم باردارم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
آره گلم. یه نی نی دارم. پسره. از هفته 8 تا 14 خیلی کم مثلا هفته ای دو بار تهوع داشتم. به چیزای ترش ش ...

عزیزمممم بارداری تیکرتو متوجه نشدم انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد سزارینی یا طبیعی؟

من هم به غذاها شیرین هم شور میل دارم گاهی وقتا دلم اب انار و البالو میخاد ولی یهو هم از بین میره نمیدونم چرا انواع مزه ها رو دلم میخاد

شوهرم میگه قاطی کردی؟دیشب ی لحظه گفتم نکنه دوقلو باشه ک اینجورم!!!

آره عزیزم دیگه دارم میمیرم سنگین شدم نمیتونم تکون بخورم 

اخيييي تازه ميخواد دردسرا شروع بشه ولي مي ارزه😂😻😚

منم اگه حامله بودم الان ٥ماهم بود سقط كردم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

29 ابان.اخرین.پریودت بوده؟؟؟

یعنی الان 13روزه از پریود قبلیت میگذره

چجوری میگی یه هفته از موعدت گذشته؟؟؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...