2777
2789

خیلی عصبی شدم از سره بچم شیر نمیخوره گریه میکنه هیچ مشکلی هم نداره مدلشه بقران دارم سکته مبکنم حالم بده افسردگی گرفتم عصبی شدم صبح گوشیم دستم بود از دستم کشید به شوخی که برم چایی دم کنم عصبی شدم رفتم سمت گوشی شوهرمم مثلا داشت شوخی میکرد دستامو گرف که نمیزارم برو چایی دم کن منم یهو کنترلمو از دست دادم دستمو هم بدجور فشار داد منم اینقد حالم بد شد چون هرچی بهش گفتم دستمو ول کن درد گرف ول نمیکرد منم عصبی شدم گفتم این ینی نمیبینه دستم درد گرفته همچنان ول نمیکنه منم دیگ هیچی نفهمیدم شوهرمو پس زدمو چنتا مشت بهش زدم اونم منو هول دادو بحثمون شد😔خستم خیلی خستم دیگه نمیدونم چیکارکنم شوهرمم درکم نمیکنه اصلا که حالم بده افسردم عصبی ام از سره بچه....

کاملا درکت میکنم بچه ها اینجور موقع ها ک ما عصبی هستیم بیشتر بهونه گیری میکنن برا همین تا اروم نشیم و اروم رفتار نکنیم اونا اروم نمیشن پس برو تا سر کوچه ی دوری بزن و چایی بخور یا تا ی سوپر مارکت برو خوراکی مورد علاقتو بخر بیا خونه حالت عوض میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول کارای خونه و بچه رو انجام بده بعد برو سمت گوشی. صبح خودت چایی دلت نمیخواست؟

به شوهرم گفتم من ازونموقع بچه رو به بدبختی شیر دادم بزار منم مثله تو ۵دقه گوشیمو بردارم بعدش میرم بعد یهو گوشیو کشید از دستم منم باخودم گفتم مگه۵دقه ژمانه زیادیه که بزاره یکم گوشیو بردارم برای خودم باشم

والا بشینی خونه بیشتر و بیشتر میاد تو مغزت ک چرا اینجوری کرد چرا نکردبین همه ازین بحثا هست فراموش می ...

بچم خوابیده این منو شوهرمیم که قهریم باهمون من تو اتاق اون تو پذیرایی نشسته

امشب اومد آروم باهاش حرف بزن همین حالتو بهش بگو همینکه بعضیا افسردگی بعداز زایمان میگیرنو بگو،در نها ...

چی بگم بخدا الانشم خونس ولی حرف نمیزنیم ،برای چایی دم کردم اوردم دوتا لیوان اوردم فقط برا خودش ریخته برا من نریخته

اره ارومه ولی من خیلی بی حوصلمو بخدا هیشکی نمیتونه درکم کنه ازینکه اینهمه افسرده و بی حوصلم لمس شدم ...

حق داری خب صبر کن خودت بهترشدی حرف بزن،همون کاری که بهت حس بهتری میده انجام بده به خودت فشار نیار

حق داری خب صبر کن خودت بهترشدی حرف بزن،همون کاری که بهت حس بهتری میده انجام بده به خودت فشار نیار

اینقد حالم بده فکرمیکنم خیلی تنهام از مامانو خواهرمم دورم یه شهر دیگ ازدواج کردم،فکرمیکنم هیشکی درکم نمیکنه گفتم بیام اینجا تاپیک بزنم شاید شماها حرفایی زدین که اروم شم.‌..