2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قبل از عقدمون که رفتیم آزمایش بدیم قرار شد اگه خونمون بهم نخورد به کسی نگیم اونجا یه امضا بدیم و بیاییم بگیم همه چی اوکیه . خداروشکر مشکلی نبود . شاد و شنگول من رو رسید خونه بابام . عصرش با یه دسته گل اومد دنبالم گفت بریم بیرون از ساعت ۶ عصر تا ۱ شب باهم بودیم . یادم میاد داشتیم باهم صحبت میکردیم فیس تو فیس تو یه پارک بزرگ و خلوت یدفعه محکم صورتم و گرفت دستش و بوسم کرد😍😍😍😍 بعدشم دیگه ردش باز شد تا شب ساعت ۱ هی کارش شد بوسیدن و بغل کردن . به نظرم قشنگترین روز زندگیمون بود هنوزم که تعریف میکنیم و حرف اونروز میشه ذوق مرگ میشیم 😂😂😍😍

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

از همون اول دستمو گرفت فردای خواستگاری از همون اولم که دستمو گرفت بوسید منم همش مییکشیدم دستمو میگفتم میشه اینکارو نکنی لطفا ولی انگار به دیوار میگفتی کم اوردم جلوش بعد ده روزم که دیگه تصمیم گرفتم که جواب مثبت بدم تو ماشین با کلی التماس صورتمو بوسید و ماشاالله هرروز همینجوری هی پیشرفت کرد😣 چقدر حرص میخوردم چقدررررررر پشتکار داشت واقعا مغزمو خسته میکرد هر جور برخوردی باهاش میکردم از رو نمیرفت

لطفا درخواست دوستی ندید

اولین بوسه ما وقتی بود که با هم رفته بودیم لب ساحل قدم بزنیم،من خیلی رفته بودم لبه آب راه میرفتم هی موج میومد یهویی یه موج بزرگ اومد که داشت شلوارو کفشمو خیس میکرد منم هول شدم اومدم بیام اینور که خیس نشم افتادم تو بغلش اونم منو گرفت که نیفتم،من کلی خجالت کشیدم اونم آروم دستمو گرفت و گونمو بوسید...

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

ما تو اسمس كلي قربون صدقه هم ميرفيم  قبل عقد ولي همو كه ميديديم  فقط ساكت ميشديم😂😂

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یدونه دیگم هست

شبی ک فرداش میخاست بره دانشگاه

منو ک رسوند خونه، میخاست بوسم کنه روش نمیشد 

گفت من هروقت میرم دانشگاه با مامانم روبوسی میکنم😅😅

ایشون از ماشین پیاده شد و من هم پیاده شدم

و مثل کسی ک از کربلا اومده میخاد روبوسی کنه و زیارت قبول بگه روی همو بوسیدیم.😁😁😁

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜

روز عقدمونم که کلا الان سوژه خواهرم شده عکاس هی میگفت دستاتونو بذارید روی هم از حلقه هلتون عکس بگیرم حالا نه اون دستشو جلو میاورد نه من..بعد دیدم خیلی داره ضایع میشه من دستمو گذاشتم رو دستش که اونم نمیدونم چیشد که تا دستم خورد به دستش انگار برق گرفتتم زودی کشیدم که همه پقی زدن زیر خنده